Alle børn elsker at suse afsted ned af rutsjebanen med vinden i håret, og en god rutsjebane i f.eks. plastik kan både pynte og skabe masser af leg i haven derhjemme. Find rutsjebaner til stor og små børn her på Jollyroom.
73 resultater.

Udfordrende leg med rutsjebaner og klatrestativer til børn

At klatre op på toppen af legetårnet og tage rutsjebanen ned til jorden igen er en leg, man ikke kan bliver træt af, og det er det bedste sted at træne motorikken, når man skal koordinere arme og ben og balance. De populære legetårne med klatredel og rutsjebaner er ikke bare episk underholdning, men de fås også i helt forskellige design og sværhedsgrader med former og farver, der passer til alle børn.

Det kan være en god ide at skaffe et større klatrestativ til de ældre børn, så de også bliver udfordret og får mod på at udforske sine evner endnu mere. Til de mindre børn passer det bedre med en lille rutsjebane, som har mulighed for at blive udbygget med et legetårn, i takt med at børnene vokser. Det kan også være I skal have en stor rutsjebane, som når næsten op til himlen fra starten.

Til de ekstra hede sommerdage i solen har vi de sjove og kølende glidebaner, som kan kobles til haveslangen og skabe et fantastisk afsæt til en plasker i en pool for enden. Med andre ord kan I lave jeres helt eget lille vandlandsmekka i baghaven!

Udeleg til store og små

Findes der noget sted, hvor børnene bruger så meget tid som på legepladsen? Med alt, fra babygynger og gyngestativer til rutsjebaner eller legetårne, kan du være helt sikker på, at barnet altid har det sjovt og sundt, og på Jollyroom har vi vitterligt næsten alt! Vi har selvfølgelig klatretårne og små rutsjebaner til de mindste børn, så de kan være lige så meget med, som alle andre. Hos os finder du simpelthen alt, hvad du skal bruge til en helt vidunderlig legeplads. Vi fører selvsagt kendte og kvalitetstestede mærker som SmobyLittle Tikes eller Feber, der alle tilbyder farverigt, sjovt og rigtigt fint udelegetøj til børn. Har du f.eks en lille Disney-entusiast derhjemme, så klare vi let udelegetøj med motiv af favoritkarakteren.