Axkid

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af Axkid-autostole.

Axkid fremstiller autostole, som udvikles efter verdensførende børnesikkerhedsfilosofi. Derfor er produkterne altid skabt med de nyeste produktionsteknikker og med målsætningen, at autostolen skal være så sikker, brugervenlig og bekvem som overhovedet muligt.

  • blank.png

73 resultater.

Sikkerhed i trafikken med Axkid autostole

Alle skal være sikre i trafikken, og med børn i bilen er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i top. I dag behøver ingen forældre heldigvis være i tvivl om, at deres barn er trygt og sikkert placeret i en autostol, som kan klare mosten. Til forskel fra forrige generationer så kan I, som forældre, nu vælge og vrage blandt et kæmpestort udvalg af babystole, autostole og selestole, både dem der er badudvendt, det modsatte eller de vendbare autostole, som kan begge dele. Eller hvad med selestole, som vokser med barnet, hvor børnene kan sidde både godt og sikkert på de lange køreture. Det er, med andre ord, kun dig, der sætter grænser for, hvilken autostol der skal i bilen, om der skal base til og hvilke justeringsmuligheder præcis DU vil have.

Blandt de sikreste og mest kendte aktører på autostolsmarkedet er Axkid. De har gjort sig bemærket med lækre, bedst-i-test autostole som f.eks Axkid Minikid, og står som en stjerne blandt producenter af babystole og autostole.

Stort udvalg af Axkid autostole, selestole og babystole hos Jollyroom

I Barn & Baby sortimentet her på Jollyroom finder du Axkid i alle kategorier: Autostole 0-13 kg til de mindste, autstole til de lidt større børn på 9-18 kg og selestole for børn op til 12 år eller mellem 15-36 kg. Her har vi samlet flere af Axkids stole, som har vundet bedst-i-test og du finder dem til den bedste pris på nettet, for vi har selvfølgelig prisgaranti, og så for du stolen tilsendt med fri fragt, bare så vi er helt sikre på, at du får den bedste stol til den bedste pris!

Har du spørgsmål til autostolene forsendelse, eller er der andet du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig hurtigst muligt!