• Axkid-header-1920x700.jpg

Axkid

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af autostole fra Axkid. Axkid fremstiller autostole, der er blevet udviklet efter verdensførende sikkerhedsfilosofier til børn. Produkterne er derfor altid skabt med de nyeste produktionsteknologier og med målsætningen om, at autostolen skal være så sikker, brugervenlig og komfortabel som overhovedet muligt.

  • Vælg sikkerhed

    Vælg en autostol, der gør bagudvendt kørsel muligt op til 7 år.

    Axkid_Välj-Säkerhet_logo.png

  • Axkid_Välj-Säkerhet.jpg
77 resultater.

Sikkerhed i trafikken med Axkid autostole

Alle skal være sikre i trafikken, og med børn i bilen er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i top. I dag behøver ingen forældre heldigvis at være i tvivl om, at deres barn er trygt og sikkert placeret i en autostol, som kan klare mosten. Til forskel fra forrige generationer, så kan I, som forældre, nu vælge og vrage blandt et kæmpestort udvalg af babyautostole, autostole og selepuder, både badudvendte, fremadvendt eller vendbare autostole, som kan begge dele. Eller hvad med autostole, der vokser med barnet, hvor børnene kan sidde både godt og sikkert på de lange køreture. Det er, med andre ord, kun dig, der sætter grænser for, hvilken autostol, der skal i bilen, om der skal base til, og hvilke justeringsmuligheder præcis DU vil have.

Blandt de sikreste og mest kendte aktører på autostolsmarkedet er Axkid. De har gjort sig bemærket med lækre, bedst-i-test autostole som fx Axkid Minikid, og står som en stjerne blandt producenter af babyautostole og autostole.

Stort udvalg af Axkid autostole, selepuder og babystole hos Jollyroom

I Barn & Baby sortimentet her hos Jollyroom finder du Axkid i alle kategorier: Autostole 0-13 kg til de mindste, autstole til de lidt større børn på 9-18 kg og autostole til børn op til 12 år eller mellem 15-36 kg. Her har vi samlet flere af Axkids bilsæder, som har vundet bedst-i-test, og du finder dem til en god pris på nettet, for vi har selvfølgelig prisgaranti. Du får selvfølgelig autostolen tilsendt med fri fragt, så vi er helt sikre på, at du får en god stol til en fantastisk pris!

Har du spørgsmål til autostolene forsendelse, eller er der andet du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig hurtigst muligt!