Gulvtæpper

Leder du efter det ultimative gulvtæppe til børn? Hos Jollyroom har vi et skønt udvalg fra kendte mærker som Bloomingville, KMCarpets og Alice & Fox. Fra et livligt biltæppe til et hyggeligt rundt gulvtæppe er disse børnetæpper til børneværelser designet til at tilføje charme og komfort. Find det perfekte børnegulvtæppe og forvandl deres rum i dag!
229 resultater.

Gulvtæpper til børneværelset.

Når børneværelset skal indrettes, er gulvtæpper noget af det, der gør den største forskel for pengene. Det er helt utroligt, hvad en solgul plet, et lyst og blødt underlag eller et sjovt og sejt trafikmønster kan gøre for rummet, hvor barnet skal bo og lege. Det er også lidt lækkert, at man kan undgå kolde fødder, splinter i hælen og farvepletter på gulvet ved at have et fint børnegulvtæppe, der kan rykkes rundt, hvor der er mest behov, og så gør det jo heller ikke noget, at man har et blødt underlag, når legen rykker ned på gulvet.

 

Søde gulvtæpper til børn

Vi har samlet en god og blandet beholdning af store og små gulvtæpper, nogle er runde og andre er med hjørner. Vores gulvtæpper er både stilfulde, bløde bomuldstæpper og sjove måtter med motiver, der sætter gang i børnenes fantasi. Hvad med et sødt gulvtæppe med ansigt fra Bloomingville eller et enkelt, mønstret et fra Alice & Fox? Vi er også ret vilde med de enkle designs fra Sebra og de farverige motiver fra JaBaDaBaDo. Dyk selv ned blandt de forskellige varemærker, som har gulvtæpper, der matcher enhver smag og stilart, vi har sikkert også noget til dig!

Husk at vi tilbyder prisgaranti, så hvis du mener, du kan finde et billigere gulvtæppe i andre onlinebutikker, behøver du bare vise det til os – så får du det for samme pris her! Tag også gerne et kig på de andre søde børnemøbler og fantasifuldt interiør til børneværelset, som vi har samlet til vores lager.