Bloomingville

Bloomingville tilbyder skønne hylder, puder m.m. til indretning af dit barns værelse. Dansk design og indretningskunst af skønne kvalitetsmaterialer.

  •  

    Bloomingville_Logo.png

82 resultater.

Bloomingville møbler og interiør til det moderne børneværelse

Fra det danske varemærke Bloomingville får vi stilrene og lækre møbler, der passer perfekt til det moderne børneværelse. Bloomingville har fingeren på pulsen, når det gælder markedets tendenser, og de udgiver først deres interiør til børneværelset, når det kan matche og skabe harmoni i de tusind små hjem til perfektion.

At Bloomingville henter inspiration fra naturen i sin produktudvikling og -design er vanskeligt at overse. Bloomingville er kort sagt et mærke, du støder på først som sidst.

 

Stort udvalg af Bloomingville på Jollyroom.dk

Vi på Jollyroom er pænt stolte over at gå i fronten med så godt og stilbevidst et mærke som Bloomingville, og vi har da også sørget for at have et ganske stort udvalg af Bloomingvilles produkter. Er du f.eks. på jagt efter en Bloomingville lampe, finder du den selvfølgelig her, akkurat ligesom du finder Bloomingville borde, Bloomingville stole samt alt mulig andet til børneværelset. Vi har også Bloomingvilles populære gyngedyr og legetelte samt fint babylegetøj, og ikke at forglemme Bloomingville børneservice og bestik til børn – gennemført stil hele vejen!

Tøv ikke med at kigge forbi resten af vort udvalg til børn fra 0 -12 år. Vi har simpelthen alt, hvad dit barn kunne tænke sig at behøve, lige her, fra børnecykler og børnetøj til autostole og barnevogne. Husk også at du får prisgaranti på Jollyroom, så når du modtager dine Bloomingville produkter med posten, så ved du, at du har fået den bedste pris på nettet. Og skulle det ske, at I har købt tøj og sko, som ikke passer, ja, så er der selvfølgelig helt fri retur på dem.