Legetøjsbiler & -fartøjer

Legetøjsbiler er en klassiker, som aldrig går af mode. Med små biler, både, flyvere og lastbiler kan børnene lege en hel verden frem, hvor de selv bestemmer reglerne. Fyld værelset med små smarte legetøjskøretøjer og fartøjer.
580 resultater.

Legetøjsbiler, lastbiler og maskiner til børn

Er I klar? Så kører vi!! En legetøjsbil kan suse derudaf med fuld fart, både på racerbanen og i fantasien, når børnene skal lege. Det er faktisk lige før at en almindelig lille legetøjsbil i metal kan blive en luftbåret superbil, en amfibiebil med vilde, tekniske funktioner eller måske en hemmelig agent-bil fra kendte mærker som Audi, Ferrari, Mercedes eller… ?! Legetøjsbiler er en klassiker, og det er lige meget, om det er de gamle metal legetøjsbiler eller nyere plastmodeller af skraldebiler, gummigeder, en frontlæsser med skovl eller en sej kranbil.

Legetøjsbiler med lyd på jollyroom.dk

Er du på jagt efter sjove legetøjsbiler i metal, med lyd og lys eller til en 1 års fødselsdagsgave, så er det her sker! På Jollyroom har vi både legetøjsbiler, traktorer, maskiner og fartøjer og de tilhørende racerbaner med. Vi har også brandbiler og kraner, og der er både biler til børn og til de mindre babyer fra mærker som BRIO, John Deere, Alex´s Garage og Hot Wheels for ikke at tale om Bloomingville og Fippla, så du går ikke tomhændet hjem.

VI vil også gerne byde indenfor i vores udvalg af dukker og dukkehuse eller dukkevogne, og vores BRIO tog er næsten lige så spændende som bilerne, og hvis dine børn er blevet store nok til selv at få hjul under fødderne, har vi seje løbehjul og cykler – der skal nemlig ikke mangle noget til børnenes leg!