Kundeservice

Handelsbetingelser

Følgende købsvilkår gør sig gældende ved salg af børne- og babyprodukter samt anden løsøre (nedenfor benævnt som produkter) fra Jollyroom AB, organisationsnummer 556815-7159 (herefter refereret til som Jollyroom), hvis ingen anden skriftlig aftale er indgået mellem kunden og Jollyroom. Ved salg til forbrugere følger Jollyroom den ufravigelige lovgivning på området. Jollyrooms netbutik (www.jollyroom.dk) vil i det nedenstående blive refereret til som Jollyroom.dk.

Generelt

Jollyroom.dk sælger børne- og babyprodukter via internettet til forbrugere i Danmark. For at handle hos os skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt ID-bevis, som kan bruges til afhentning af pakkepost. Hvis du er under 18 år, skal vi have samtykke fra din værge. Vores produkter kan anvendes i Danmark og kommer altid med en fysisk eller digital brugervejledning, hvis det er relevant for produkttypen.

Bestilling

Din bestilling lægges via vores hjemmeside, www.jollyroom.dk. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88448888 eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb. Du kan også læse mere om vilkårene under Handel & Betaling.

Ved betaling skal du godkende vores købsvilkår og acceptere, at vi registrerer dine oplysninger i vores kunderegister. Købet er først gennemført, når du har modtaget ordrebekræftelsen, som sendes til e-mailadressen, du har oplyst. I tilfælde af fejlagtige oplysninger gældende pris, lagerbeholdning, leveringstid, produktinformation m.m., forbeholder vi os retten til at ændre eller annullere ordren, efter du har lagt din bestilling. Skulle det mod forventning blive aktuelt, vil du altid modtage information om dette via din e-mailadresse. Hvis du ikke er tilfreds med en eventuel ændring i din ordre, har du mulighed for at annullere den uden omkostninger.

Du kan kun anvende én rabatkode per bestilling. Derved er det ikke muligt at kombinere flere rabatkoder til samme køb.

Vær venligst opmærksom på at Jollyroom ikke leverer til Grønland og Færøerne.

Bestilling til virksomhed/børnehave/skole

Vi sælger udelukkende til privatpersoner. Du kan handle som virksomhed, børnehave eller skole ved at bestille fra Jollyroom som privatperson og derefter fakturere virksomheden, børnehaven eller skolen. Tjek venligst med din virksomhed, børnehave eller skole, om det er muligt, inden du laver din bestilling hos Jollyroom. Det er ikke muligt for os at ændre fakturaoplysninger bagefter eller udfærdige fakturaer med virksomhedsnavn. Hele betalingsprocessen er blevet overladt til Klarna. Når du har brug for en faktura på dit køb, kan du kontakte Klarna. Du kan desuden finde din faktura i Klarna-appen eller få hjælp via følgende link:

https://www.klarna.com/dk/kundeservice/hvornar-og-hvordan-modtager-jeg-min-regning/

Betaling

I kassen kan du vælge mellem følgende betalingsalternativer: VISA/MasterCard, faktura eller afbetaling. Vi godtager kun kort, der er udstedt i Norden.

Kortbetaling

Jollyroom tilbyder sikker kortbetaling med VISA/MasterCard i samarbejde med Klarna, og garanterer at alle betalingsalternativerne, du kan vælge på Jollyroom.dk, er sikre. Betaler du med kort, sendes du videre til en sikker side for at udfylde dine kortoplysninger, så du trygt kan gennemføre betalingen. Jollyroom håndterer aldrig kunders kortoplysninger.

Faktura 14 dage

Vi samarbejder med Klarna. Når vi sender din ordre får du en faktura på e-mail. Fakturaen har en betalingstid på 14 dage og du får ingen ekstra afgifter. Læs Klarnas betingelser for faktura her. Hvis du har nogen spørgsmål angående din faktura, er du velkommen til at kontakte Klarna på 69 91 88 81.

Klarna Afbetaling

Du kan vælge at betale i dit eget tempo eller betale et fast beløb hver måned. Læs Klarnas betingelser for afbetaling her.

MobilePay

Du kan betale direkte med MobilePay i samarbejde med Klarna Checkout. Når du betaler med MobilePay, vil din betaling blive trukket fra din konto med det samme, og du vil på dit kontoudtog se både MobilePay og Jollyrooms navn. Hvis din levering er forsinket eller afviger fra vores normale leveringsbetingelser, anbefaler vi, at du kontakter Klarna og udsætter din forfaldsdato, indtil din ordre er leveret. Din ordre vil først være tilgængelig i Klarna-appen, når din ordre er afsendt.

 

Samtlige priser er angivet i DKK inklusiv moms. Fragtomkostninger afhænger af leveringsmetoden du vælger, når du lægger din bestilling.

Integritetspolicy

1. Generelt

Denne politik vedrører integritet og beskriver, hvordan Jollyroom AB, org. nr 556815-7159, Sörredsvägen 111, 417 29 Göteborg,  e-mail: databeskyttelse@jollyroom.dk, indsamler, videregiver og opbevarer dine personlige data.

Fortrolighedspolitikken gælder, når Jollyroom leverer tjenester og produkter som f.eks. når du handler med Jollyroom, kontakter vores kundeservice, besøger vores hjemmesider eller opretter en Jollyroom-konto.

Med fortrolighedspolitikken ønsker vi at beskrive hvorledes du er sikret, når du videregiver dine personlige oplysninger til os og hvordan dine personlige data behandles i overensstemmelse med den gældende privatlivslovgivning.

2. Personoplysningsansvarlig

Jollyroom er personligt ansvarlig for Jollyrooms behandling af dine personlige data i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111
417 29  Göteborg
Sverige

Tlf.: +45 88 44 88 88
E-mail: databeskyttelse@jollyroom.dk

3. Hvornår behandler vi personoplysninger?

Når du besøger vores hjemmeside, handler med os, abonnerer på nyhedsbrevet, opretter en Jollyroom-konto eller kontakter vores kundeservice, indsamler og behandler vi dine personlige oplysninger. Vi indsamler disse data for at kunne tilbyde den service og funktionalitet, der forventes og for at opfylde vores del af for eksempel en købsaftale.

4. Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vores datapolitik er at bruge og gemme så få personoplysninger som muligt. Det betyder, at vi kun bruger de oplysninger, der er nødvendige for, at kunne behandle dine ordrer og opretholde kommunikationen med dig.

De personoplysninger, vi indsamler fra dig som kunde, er følgende:

 • Navn
 • Adresse (leverings- og faktureringsadresse)
 • E-mail
 • Telefonnr.
 • Konto nr.
 • Købsoversigt
 • IP-adresse og oplysninger om brug af webstedet

Personlige oplysninger, som du angiver, når du kontakter Jollyroom, f.eks. via vor kundeservice eller gennem ”mine sider”
For at kunne behandle din ordre fuldt ud, videregiver vi dine oplysninger til vores partnere, fx PostNord, Budbee og Klarna. Vi indsamler også dine adresseoplysninger fra tredjepartstjenester til adresseopdateringer.

Når du besøger vores hjemmeside, gemmer vi følgende oplysninger af administrative og tekniske grunde: Type og version af browser der anvendes, dato og klokkeslæt for besøget og din IP-adresse. Disse data er anonymiseret og bruges til vores statistikker og til forbedring af vores internet- og onlinetjenester. De anonymiserede data er adskilt fra dine personlige data, gemt i et sikkert system og kan ikke knyttes til en bestemt person. Det betyder, at dine personlige oplysninger altid forbliver beskyttede.

5. Sammenfatning af personoplysningernes håndtering

5.1. Administrere ordrer, herunder meddelelser og efterfølgende support
Eksempel: For at levere, tilbyde betalings- og leveringsmuligheder, håndtere reklamations- og garantitjenester, svare på spørgsmål
Retsgrundlag: Lave den endelige købsaftale
Hvor længe gemmes oplysningerne: 3 år efter afsluttet køb
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation
 • Andre personoplysninger som gives ved henvendelse til os

5.2. Lovkrav der følges
Eksempler: Garantiforpligtelser, forbrugerlovgivning, produktsikkerhed, regnskabsføring
Retsgrundlag: Overholdelse af lovpligtig forpligtelse i forbindelse med handel
Hvor længe gemmes oplysningerne: Så længe som den gældende lov kræver, for eksempel 7 år i henhold til regnskabsloven
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation

5.3. Registrering og håndtering af din konto
Eksempel: Give tilladelse til at logge ind på "Mine sider", give adgang til ordrehistorik, opdatering af kontaktoplysninger, tilbyde gemte favoritter
Retsgrundlag: Overholdelse af lovpligtig forpligtelse i forbindelse med handel
Hvor længe gemmes oplysningerne: Så længe du har en Jollyroomkonto
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation
 • Brug af webbside 
 • Andre personoplysninger som gives ved henvendelse til os

5.4. Markedsføring af produkter og tjenester
Eksempel: Udsende relevante tilbud via e-mail eller SMS på lignende produkter, tjenester eller produktanbefalinger, udsendelse af udsalgskampagner og anden information om begivenheder til bestemte kundesegmenter
Retsgrundlag: Færdiggørelse af købsaftale og samtykkeerklæring
Hvor længe gemmes oplysningerne: 12 måneder efter gennemført køb eller til samtykkeerklæringen tilbagekaldes
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation
 • Brug af webbside 
 • Andre personoplysninger som gives ved henvendelse til os

5.5. Udvikling af virksomhedens tjenester og produkter samt analyser af kundekartoteket som helhed
Eksempler: Tilfredshedsanalyser, sortimentsanalyser
Retsgrundlag: Legitim interesse
Hvor længe gemmes oplysningerne: 3 år efter gennemført køb
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation
 • Brug af webside

5.6. Forebyggelse af misbrug af tjenester og straf for kriminalitet
Eksempel: Undgå bedrageri, forhindre uautoriseret adgang til konti
Retsgrundlag: Overholdelse af lovlig forpligtelse alternativt ved berettiget interesse
Hvor længe gemmes oplysningerne: Så længe loven kræver det
Type personoplysninger:

 • Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
 • Ordreinformation
 • Leveringsinformation
 • Betalingsinformation

6. Hvor længe gemmes dine personlige oplysninger?

Jollyroom gemmer kun dine personlige data, så længe det er berettiget jf. formålet. Hvor længe de gemmes, er varierende og afhænger af hvilke personoplysninger det drejer sig om og formålet hermed. For flere detaljer, se punkt 7.

7. Hvordan beskyttes personoplysningerne?

Jollyroom har truffet alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personlige oplysninger og du kan føle dig helt sikker, når du videregiver personlige oplysninger til os. Vi forhindrer uautoriseret adgang, distribution og ændringer, ved at gemme dine personlige oplysninger i databaser, der er beskyttede med adgangskoder og firewalls. Når der kommunikeres om dine personlige data til andre partnere, ligger der altid en personoplysningsaftale til grund herfor, og kommunikationen er altid krypteret.

8. Videregives personlige oplysninger til andre?

Jollyroom videregiver kun dine personlige oplysninger videre til nødvendige partnere eller søsterselskaber når der foreligger en personoplysningsaftale. Eksempler på samarbejdspartnere er virksomheder, der udfører tjenester på Jollyrooms vegne inden for levering, betaling og kommunikation. Disse partnere håndterer kun dine personlige oplysninger med det formål at sikre, at vi opfylder vores forpligtelser i henhold til juridisk forpligtelse, opfyldelsen af ​​købsaftalen eller ved samtykke.
Jollyroom kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis der foreligger et lovkrav, en anmodning fra en offentlig myndighed eller hvis det handler om at sikre Jollyrooms retslige interesser i at opdage eller forhindre svindel eller andre sikkerhedsproblemer.

Hvis nogen af ​​Jollyrooms leverandører eller partnere befinder sig uden for EU / EØS kan Jollyroom overføre dine personlige data dertil. Hvis personoplysninger overføres til et land uden for EU / EØS, er det Jollyroom der skal sørge for at tage de nødvendige skridt til at videregive personoplysningerne til lande uden for EU / EØS på lovlig vis.

Hvis der ikke foreligger en tilladelse til at sælge dine personlige oplysninger til tredjepart, vil dette ikke ske. 

9. Hvilke rettigheder har du?

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, eller hvis du ønsker at rette fejl eller slette dataene. Vi vil også på din anmodning eller på eget initiativ rette, de-identificere, slette eller tilføje oplysninger, som viser sig at være forkerte eller ufuldstændige.

Du har også ret til at anmode om følgende:

Adgang til dine personlige oplysninger:
Det betyder, at du har ret til at anmode om en udskrift af den behandling, vi udfører med hensyn til dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få en kopi af de personoplysninger, der bruges. Du har ret til i en underskrevet ansøgning, at få en udskrift af de personlige data som Jollyroom har på dig, formålet med behandlingen og til hvem dataene er eller vil blive videresendt til. Du har også ret til at få registreringsjournalen med oplysninger om, hvorfra dataene er blevet hentet, hvis personoplysninger ikke er blevet indsamlet direkte fra dig, eksistensen af ​​den automatiserede beslutningsproces (herunder profilering), og den forventede periode, hvor dataene skal gemmes, herunder de kriterier, der anvendes til at afgøre denne periode. Du har også ret via registreringsjournalen at få oplyst hvilke øvrige rettigheder du har til lige netop dette punkt.

Rettelser i dine personlige data:
På din anmodning, vil vi så hurtigt som muligt korrigere ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger, vi har på dig.

Sletning af dine personlige data:
På din anmodning, vil vi fjerne de personlige oplysninger, vi har om dig, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, de er blevet indsamlet til. Hvis der er lovmæssige krav til behandlingen af ​​dine personlige data, vil vi afslutte brugen af ​​oplysningerne til andre formål end til de formål der berører loven, såsom regnskabs- og skattelovgivningen.

Begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige data:
På din anmodning, begrænser vi vores brug af dine personlige data til visse begrænsede formål.
Du har ret til dataportabilitet, hvilket betyder at du under visse omstændigheder har ret til at modtage og videregive dine personoplysninger, på et struktureret og i et generelt format, til en anden dataansvarlig.
Du har ret til at gøre indsigelse mod persondatabehandlingen der udføres og om hvorledes disse data bruges med interesseafvejning og i forhold til formålet. I modsætning til en sådan behandling, vil vi kun fortsætte med at bruge personoplysningerne, hvis de legitime grunde til behandlingen opvejer dine interesser.

Bruges oplysningerne til direkte markedsføring, har du altid ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling ved at sende en e-mail til databeskyttelse@jollyroom.dk. Ved modtagelse af din indsigelse, vil vi holde op med at benytte dine personlige data til sådanne markedsføringsformål. Det er altid muligt at takke nej til alt vores reklamepost.

Du har også ret til at indgive klager vedrørende brugen af ​​dine personlige data til Datatilsynet.

10. Cookies

Jollyroom bruger cookies på web-stederne, mere information findes i vores cookiepolicy.

11. Ændringer i persondatapolitikken (integritetspolicy)

Vi forbeholder os ret til at ændre vores databeskyttelseserklæringer, hvis det bliver nødvendigt på grund af ny teknologi. Sørg for, at du har den nyeste version. Hvis vi ændrer de grundlæggende afsnit i denne persondatabeskyttelseserklæring, oplyses dette på vores hjemmeside.

12. Kontakt

Alle interesserede og besøgende på vores hjemmeside, som har spørgsmål til vores persondatabeskyttelsespolitik kan nå os på følgende adresse:

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111
417 29  Göteborg
Sverige

Tlf .: +45 88 44 88 88   
E-mail: databeskyttelse@jollyroom.dk

Copyright

Alt indhold på denne hjemmeside, såsom tekst, grafik, logoer, lydklip, digitale downloads og anden software tilhører Jollyroom.dk eller vores leverandører, og er beskyttet af både danske og internationale ophavsrettigheder.

Fragt og levering

Leveringstiden er afhængig af varerne i din indkøbskurv, dit postnummer og hvilken fragtmetode du har valgt. I kassen finder du en estimeret leveringstid for dine varer. Denne information kan du også finde i din ordrebekræftelse, når dit køb er gennemført. Leveringstiden regnes fra dagen efter, du lagde din bestilling, forudsat, at alle varer du har bestilt, er på lager.

Når varen har forladt vores lager, overgår ansvaret for leveringstid og -stand til fragtfirmaet. Jollyroom kan ikke give leveringsgaranti for varer, der ikke var på lager, da bestillingen blev lagt, eller som har forladt vores lager. Dette indebærer, at den totale leveringstid kan blive længere end normalt, hvis fragtselskabet er skyld i forsinkelsen.

Jollyroom har flere lagerbygninger, som vi sender pakker fra. Det kan betyde, at din ordre bliver delt op i flere pakker, der bliver sendt fra forskellige lagre, hvis ikke alle produkterne ligger på samme lager. Vi forsøger altid at sende pakkerne, så de ankommer på nogenlunde samme tidspunkt. Når vi sender din ordre afsted, sender vi dig også en leveringsbekræftelse med et kollinummer eller et sporingslink til din e-mailadresse. Hvis din ordre er blevet delt op i flere pakker, vil du også modtage flere leveringsbekræftelser. Brug pakkenummeret eller sporingslinket, til at spore din levering.

Leveringsmetode

Din bestilling leveres af Postnord eller Budbee.

Afhentning — Postnord (59 kr.)
Denne leveringsmetode indebærer en fragtomkostning på 59 kr. Pakken leveres til nærmeste Post Nord-ombud/pakkeboks. Husk at medbringe gyldig legitimation.
Hvis du handler for mere end 495 kr. tilbyder vi fri fragt til nærmeste Post Nord-ombud/pakkeboks.

Levering til døren — Postnord (79 kr.)
Denne leveringsmetode indebærer en fragtomkostning på 79 kr., uanset beløb, du handler for.

Levering til døren — Budbee (79 kr.)
Din pakke leveres til døren. Brug sporingslinket, der sendes vis e-mail eller SMS til at følge din forsendelse. Levering sker på hverdage mellem kl 17-22. Budbee kan kun vælges i visse områder. Du kan se i kassen, om Budbee leverer i dit område. Hvis du ikke er hjemme, kan du vælge at lade Budbee stille din pakke uden for din dør.

Større forsendelser og pallefragt, levering til døren — Postnord (399 kr.)
Ordrer med en vægt, der overstiger 31,5 kg samt produkter med større dimensioner kan ikke afhentes i pakkeshop/på posthus eller sendes med normal hjemmelevering, da de håndteres som gods eller pallelevering. Disse ordrer leveres til døren med en fragtpris på 399 kr.

Ekspreshåndtering (99 kr.)

Bestil inden kl. 13 på en hverdag og få leveringen inden for 2 hverdage.

Transportansvar

Hvis din vare skades eller forsvinder under tiden den fragtes til dig, bærer Jollyroom ansvaret. Jollyroom er ikke ansvarlig for varer, der leveres med PostNords tjeneste FlexChange eller pakker, der sendes ud uden kvittering, da du har valgt dette for din leverance. Sender du en vare retur til Jollyroom, er du ansvarlig for, at den returneres korrekt ud fra vores returvilkår.

Produktskade under transport

Hvis du, mod forventning, modtager en vare, som er skadet eller på anden vis i uacceptabel stand, bedes du kontakte Jollyrooms kundeservice. Vi hjælper dig hurtigst muligt og sørger for, at du undgår yderligere omkostninger. Da vi er nødt til at anmelde eventuelle skader til vores transportfirma inden for 1-3 dage, beder vi dig at kontakte os hurtigst muligt for at forenkle processen.

Ovenstående gælder både i tilfælde af synlige og skjulte transportskader, derfor er det vigtigt, at du åbner din pakke og kontrollerer, at din vare er fejlfri og uskadt, så snart du modtager din pakke.

Hvis din vare er synligt skadet, bør du, såfremt dette er muligt, anmelde skaden på afhentningspladsen eller til chaufføren med det samme. Husk at gemme al emballage, så reklamationen kan gennemføres korrekt.

Hvis du har modtaget en pakke, som du ikke har bestilt, bedes du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig videre med returneringen og næste trin.

Uafhentede pakker

Vi forbeholder os retten til at debitere vores kunder for de omkostninger der opstår ved håndteringen af en uafhentet pakke.
Gebyret for dette er 349 kroner, og det vil blive debiteret hvis pakken ikke afhentes indenfor 7 dage, eller hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, men ikke har været i kontakt med os om dette.
Derfor er det vigtigt, at du altid henter din pakke, selv hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere den til Jollyroom. En bestilling som ikke afhentes, omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret.

Forsinkelser

Hvis din bestilling er forsinket, har du ret til at ophæve købet uden ekstra omkostninger. 

Retur, fortrydelsesret & garanti

Returnering af varer

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb, kan du nemt sende varen retur til os og få pengene tilbage.

Budbee
Sådan returnerer du en vare:

 1. Læg varen du vil returnere i sin originale emballage. Luk derefter pakken forsvarligt.
 2. Bestil en returforsendelse via Budbees app eller ved at kontakte os. Du bestemmer selv hvilken dag din pakke skal afhentes.
 3. Ved afhentningen sætter Budbee en returlabel på pakken, der medfølger derfor ikke en returlabel i din pakke.

Du får pengene tilbage senest 14 dage efter, vi har modtaget pakken.

Postnord
Sådan returnerer du en vare:

 1. Læg varerne, som du ønsker at returnere, tilbage i pakken. Luk pakken grundigt.
 2. Klistr den medfølgende returseddel oven på den gamle fragtseddel.
 3. Send pakken fra dit PostNord-udleveringssted  eller book afhentning af pakken i Post Nord appen eller via Post Nords hjemmeside. Gem kvitteringen som bevis for din returforsendelse.

Du får pengene tilbage senest 14 dage efter, vi har modtaget pakken.

Returafgift

Herunder kan du se priserne på returforsendelse:

 • Tøj og sko – 49 kr.
 • Øvrige små og mellemstore pakker (med en vægt under 20 kg) – 99 kr.
 • Store pakker (med en vægt over 20 kg) – 249 kr.
 • Øvrigt gods (varer der leveres på palle) – 399 kr.

Hvis du vil returnere flere produkter, eksempelvis tøj og en trampolin (stor pakke med vægt over 20 kg), så er det altid den dyreste returafgift som skal debiteres.

Returfragten trækkes automatisk fra det beløb, du får tilbagebetalt. Hvis du fortryder dit køb og ønsker at returnere hele din ordre, skal du kontakte kundeservice indenfor 14 dage efter du har modtaget din ordre, og meddele os at du har fortrudt dit køb. I dette tilfælde får du også fragtomkostningerne fra købet tilbagebetalt. Dette gælder blot hvis du har valgt den billigste leveringsmetode ved købet. Hvis du returnerer en del af din ordre, eller ikke kontakter os inden de 14 dage, tilbagebetales fragtomkostningerne ikke. Hvis du har brugt Klarna som betalingsmetode og endnu ikke har betalt for bestillingen, er det vigtigt, at du gennemfører betalingen, selvom du har tænkt dig at returnere varen. Du betaler via www.klarna.com/dk/ eller ved at ringe til Klarna på telefon 69918881.

Ønsker du at afvise din pakke, skal du kontakte vores kundeservice først, så du ikke bliver fratrukket omkostningen for håndtering af uafhentede pakker.

OBS! Det er dig som kunde, der har det økonomiske ansvar for at din returvare kommer frem til os. Derfor skal du notere kolli-ID på den pakke, du sender retur til os og gemme kvitteringen fra PostNord.

Hvis din vare er beskadiget, hvis du ikke har fået en returseddel eller hvis du har andre spørgsmål, så kan du altid kontakte os via vores kundeservice.

Bytte et produkt

Hvis du vil bytte et produkt skal du sende det retur, du får dine penge tilbage ekskl. returforsendelsen. Se de gældende returpriser og returvilkår herover. Du skal selv lave en ny bestilling på det produkt, størrelse eller farve, som du vil bytte til. Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dit produkt og 365 dages returret.

Fortrydelsesret

Når du handler hos Jollyroom, har du ret til at åbne og prøve dit køb. Dette gælder dog ikke ved køb af hygiejneprodukter, eller hvis produktet returneres i forringet stand, læs mere herunder.

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen og få pengene tilbage. I henhold til købeloven har du fortrydelsesret i 14 dage, som gælder fra og med dagen, du modtager din vare.

Hygiejneprodukter
Fortrydelsesretten omfatter ikke produkter, der ikke kan sælges igen af sundheds- eller hygiejnehensyn. Dette gælder eksempelvis brystpumper, maskiner til modermælkserstatning, kosmetiske produkter, undertøj m.m., samt produkter med begrænset holdbarhed eller klassificering som ferskvare. Med undtagelse af tilbagesendelse af en amme-bh, hvis man har prøvet den med ammeindlæg.
Ved retur af  amme-bh'er, UV- og badetøj, beder vi dig returnere varen i original emballage og samme stand som ved købet. D.v.s. at varen ikke skal være brugt, og at eventuelle mærker og plomberinger stadig skal sidde på tøjet. Ved manglende eller skadet emballage, mindskes det tilbagebetalte beløb, hvilket bliver afgjort fra sag til sag.

Produkter i forringet stand
Det forventes at varen bliver returneret i samme stand, som den blev modtaget for fuld tilbagebetaling. Hvis varen returneres i forringet stand eller har været brugt så meget, at det ikke kan sælges for originalbeløbet, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb svarende til værditabet. Dette værditab bliver vurderet fra sag til sag. Hvis varen ikke kan returneres i samme stand, skal du omgående kontakte vores kundeservice, som kan vurdere, om vi kan tage varen retur. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, formindskes varens værdi, hvor meget den formindskes vurderes fra sag til sag.

365 dages returret ved ubrudt emballage

Når du handler hos Jollyroom, har du ret til at returnere uåbnede varer inden for 365 dage og få tilbagebetalt varernes pris, fratrukket prisen for returfragt.

Du har altså ret til at returnere varer frem til 365 dage efter dit køb, så længe varen ikke er beskadiget og ligger i en uåbnet originalemballage. Produkter uden emballage kan ligeledes returneres inden for 365 dage, hvis samtlige mærker, klistermærker, etikker m.m. er intakte og stadig sidder fast på produktet. Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, og må ikke være brugt.

Kampagnevilkår

Rabatkoder

Vil du bruge en rabat- eller kompensationskode ved en bestilling på vores side, skal du gøre følgende:

 1. Læg dine varer i indkøbskurven og gå til kassen
 2. Under varerne i kassen klikker du på ”Klik her for at bruge din rabatkode”. 
 3. Skriv rabatkoden i feltet og klik på “Anvend”.
 4. Du kan nu se det fratrukne beløb ved det totale beløb.

OBS! Hvis koden ikke fungerer, så prøv at tjekke om stavelsen er korrekt og om du har brugt store og små bogstaver de rigtige steder.

Kompensations- og erstatningskoder fra kundeservice gælder kun til ét køb. For at koden skal være gyldig skal den angives i kassen inden du betaler, den kan nemlig ikke registreres efter betalingen. Det er kun muligt at bruge én rabatkode per køb, da rabatkoder ikke kan kombineres med andre koder, uanset om det er kampagnekoder, kompensations- eller erstatningskoder. Varernes totale værdi skal være højere end rabatkodens værdi, for at købet skal kunne gennemføres. Hver rabatkode er gyldig i en tidsbegrænset periode, og det er ikke muligt at forlænge denne periode eller at bruge en rabatkode, efter denne periode er udløbet.

Hvis du returnerer et produkt, hvor du har brugt en kode fra kundeservice til købet, skal du kontakte os for at få en ny erstatningskode. Kodens værdi kan ikke tilbagebetales kontant. Ved produkter købt med kampagnekode, erstattes koden ikke ved retur – du tilbagebetales det, du har betalt ved købstilfældet. Ved bytte af et produkt mod et andet fra samme kampagne, skal du kontakte kundeservice.

Retur ved mængderabat

Når du benytter dig af en mængderabat, for eksempel 3 for 2, får du værdien af den billigste trukket fra i kassen. Denne værdi trækkes fra den samlede pris på de varer, der er en del af mængderabatten.
Hvis du vil returnere et produkt, som du har købt med mængderabat, ophører rabatvilkårene. Tilbagebetalingen for det returnerede produkt er produktets rabatpris – det vil sige originalprisen minus en tredjedel af prisen på det billigste produkt i din ordre. Udregningen af produktets rabatpris står på din faktura.
For eksempel: Hvis du har købt et produkt for 100 kr., et produkt for 80 kr. og et produkt for 60 kr., får du henholdsvis 80, 60 og 40 kr. retur afhængig af hvilket produkt, du vil returnere.
Hvis du ønsker at bytte størrelsen på et af dine produkter, kontakt da venligst vores kundeservice, så hjælper vi med dette.

Reklamation

Når du handler hos Jollyroom får du 1 års garanti på alle produkter, og du har 2 års reklamationsret, hvilket følger dansk lovgivning. 

Hvis du vil foretage en reklamation af din vare, skal du kontakte vores kundeservice. Vi vil bede dig om at sende os en beskrivelse af produktets fejl og tydeligt billedbevis, så kan vi hjælpe dig videre i processen. En eventuel tilbagebetaling vil ske hurtigst muligt, når vi har modtaget og registreret den defekte vare på vores lager.

Produktgarantien dækker kun fabrikationsfejl, som eksisterede, da du modtog produktet. Fabrikationsfejl skal fremvises for og konstateres af Jollyroom. Afhængigt af situationen kan du blive tilbudt en gratis reparation, nyt produkt eller nedslag i originalprisen. Produktgarantien gælder ikke, hvis vi ikke kan finde produktets fejl, eller hvis du selv har forårsaget skaden.

Rabatkoder

Sådan indløser du en rabatkode

Vil du bruge en rabat- eller kompensationskode ved en bestilling på vores side, skal du gøre følgende:

 1. Læg dine varer i indkøbskurven og gå til kassen
 2. Under varerne i kassen klikker du på ”Klik her for at bruge din rabatkode”. 
 3. Skriv rabatkoden i feltet og klik på “Anvend”.
 4. Du kan nu se det fratrukne beløb ved det totale beløb.

OBS! Hvis koden ikke fungerer, så prøv at tjekke om stavelsen er korrekt og om du har brugt store og små bogstaver de rigtige steder.

Vilkår ved brug af rabatkoder

Kompensations- og erstatningskoder fra kundeservice gælder kun til ét køb. For at koden skal være gyldig skal den angives i kassen inden du betaler, den kan nemlig ikke registreres efter betalingen.

Det er kun muligt at bruge én rabatkode per køb, da rabatkoder ikke kan kombineres med andre koder, uanset om det er kampagnekoder, kompensations- eller erstatningskoder. Varernes totale værdi skal være højere end rabatkodens værdi, for at købet skal kunne gennemføres.

Hver rabatkode er gyldig i en tidsbegrænset periode, og det er ikke muligt at forlænge denne periode eller at bruge en rabatkode, efter denne periode er udløbet.

Hvis du har valgt at returnere en vare, hvor en rabatkode blev brugt ved købstilfældet, vil du modtage en erstatningskode på samme værdi som ved købstilfældet, eftersom rabatkoden ikke kan byttes mod en kontant udbetaling. Kompensationskoder tilbagebetales ikke ved retur.

Prisgaranti

Shop med prisgaranti og få råd til mere sjov og ballade med familien! Vi sørger for, at du altid får lave priser, når du handler hos Jollyroom. Hvis du finder produktet billigere, matcher vi selvfølgelig prisen – uanset om det er i en anden butik eller hos os selv! Læs mere, om hvordan du får prisgaranti nedenfor.

Prisgaranti mod konkurrenter:

 • Prisgarantien gælder på produkter i alle fysiske og online butikker registreret i Danmark.
 • Du kan ansøge om prisgaranti inden du bestiller produkterne eller op til 7 dage efter dit køb.
 • Prisen på det produkt, du sammenligner med, skal være gyldig på den dag du ansøger om prisgaranti, eller inden for 7 dage efter dit køb.
 • Nogle produkter og varemærker sælges eksklusivt hos os – se næste punkt for prisgaranti på vores egen hjemmeside.

Prisgaranti mod Jollyroom.dk:

 • Du får også glæde af prisgarantien på Jollyrooms hjemmeside, og vi betaler med glæde prisforskellen, hvis prisen har ændret sig efter dit køb.
 • Prisgarantien mod os selv er gyldig, når prisen på dit produkt bliver lavere på vores hjemmeside inden for 7 dage, efter du lagde din bestillingen.

Krav til prisgaranti

Inden du ansøger om prisgaranti, beder vi dig tjekke at produktet, prisen og virksomheden lever op til alle nedenstående krav.

 • Prisen inklusive fragt og afgifter skal samlet set være lavere i butikken, du sammenligner Jollyroom med.
 • Produktet skal være præcis det samme (mærke, type og årsmodel, specifikationer etc.).
 • Produktet skal være på lager i butikken, du sammenligner med. Butikken skal være i stand til at levere produktet omgående, når Jollyroom kontrollerer informationen.
 • Produktet skal være nyt og må ikke være brugt som udstillingsmodel eller lignende.
 • Prisgarantien gælder ikke ved konkurssalg, lukning eller andre tilfælde, hvor du ikke tilbydes garanti eller reklamationsret efter dit køb.
 • Prisgarantien gælder ikke for personlige rabatter, som man eksempelvis får ved at være medlem af en klub, gruppe eller agere på en særlig måde på Facebook eller andre medier.
 • Prisgarantien er kun gyldig ved køb af produkter til privat brug ikke til videresalg. Jollyroom forbeholder sig retten til at begrænse prisgarantien til ét eksemplar af hvert produkt per kunde.

Sådan får du prisgaranti

Kontakt vores kundeservice via kundeservice, så vi kan behandle din forespørgsel om prisgaranti. Inden du sender beskeden, beder vi dig dobbelttjekke, at samtlige krav er opfyldt og vedhæfte nedenstående dokumentation.

Dokumentation fra online butik (gælder også Jollyroom.dk)

 • Skærmprint der viser dato, produkt og pris.
 • Direkte link til produktet fra den butik, hvor du har fundet varen til en billigere pris.
 • Udregning af den totale pris, der viser, at prisen inkl. fragt, afgifter m.m. samlet set er lavere.

Dokumentation fra fysisk butik:

 • Kopi fra annonce, magasin eller lignende materiale, der viser produktet, prisen og tilbuddets gyldighed.
 • Butikkens kontaktinformation så vi kan bekræfte dine oplysninger.

Vi tilbagebetaler prisforskellen til din konto inden for 14 dage, efter vi har modtaget og godkendt dokumentationen for prisgaranti.

Garanti i forbindelse med fødsel og graviditet

Jollyroom tilbyder udvidet fortrydelsesret på alle produkter i forbindelse med fødsel og graviditet. Denne fortrydelsesret gælder op til 4 uger efter barnets fødselsdato og giver dig mulighed for at returnere produkterne, du har købt, hvis det ulykkelige skulle ske, at graviditeten eller fødslen ikke forløber som forventet. Ved brug af denne fortrydelsesret, skal produkterne være ubrugte. Du skal desuden kunne fremvise en lægeerklæring. Produkterne skal returneres i originalemballage. 

Force Majeure

I tilfælde af uforudsigelige hændelser, såsom krig, naturkatastrofer, konflikter på arbejdsmarkedet, udeblevne leverancer fra underleverandører, fordyrende omstændigheder m.m., som er udenfor vores kontrol, fritages Jollyroom for ansvar i henhold til force majeure. Dette indebærer, at Jollyroom ikke er forpligtet til at leve op til disse købsvilkår.

Klager og tvister

Ønsker du at klage over Jollyrooms tjenester eller produkter, bør du kontakte kundeservice via vores kontaktformular eller på telefon 88448888. Hvis vi mod forventning ikke kan blive enige om en tilfredsstillende løsning, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet. Dansk lov gælder for disse betingelser. Ved en eventuel tvist følger Jollyroom Forbrugerklagenævnets afgørelser.

Kontakt

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111
417 29  Göteborg
Sverige

Kundeservice

Telefon: +45 88 44 88 88
Kundeserviceportal

 

kontakt2.png