Gåstole

Lad børnene futte omkring i en sjov gåstol fra vores store udvalg. De sjove gåstole er en god måde at aktivere børnene og gøre dem mobile inden de kan gå selv. Gåstolene fås i mange modeller og visse af dem kan låses og bruges som stationær aktivitetsstol, så man ved hvor barnet befinder sig.
22 resultater.

Køb flotte gåstole til babyer

Til de yngste i familien, som endnu ikke har lært at gå, er en gåstol helt fantastisk til at komme rundt med. I virkeligheden kan mors ellers fars arm nogle gange føles som bly, eller vasketøjet skal lægges sammen med to hænder, og babyen har stadig lyst til at lege og lære. Så er et af vores bedste bud simpelthen gåstolen, som sikrer at nye horisonter bliver udfordret, spændende aktiviteter bliver serveret, og alle sanser får mulighed for at komme i spil.

Flotte gåstole i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi selvfølgelig sikret et bredt udvalg af gåstole til babyer af alle slags, og vi har fundet gåstole med racermotiver og overdådige aktivitetsplader såvel som gåstole, der kan vokse med babyen og dreje hele vejen rundt. De findes i søde mønstre og alverdens farver, så både babyen og forældrene bliver tilfredse, og vi lover jer naturligvis prisgaranti, så I får det til den bedste pris online.

Har du husket det hele? Køb en startpakke og gør det let, eller tag et kig på vores skønne, ergonomiske bæreseler og vikler, skråstole med musik, eller hvad med en kompakt babyseng til babyen fra stærke varemærker som BabyBjörn, Ergobaby og Beemoo.