Legetelte & -tunneler

Byg et skønt hulesystem med et sjovt børnetelt og en smart tunnel, der gør børneværelset helt eventyrligt. Slip fantasien løs og træn muskler og motorik gennem leg. Både tunneler og telte kan klappes sammen til at fylde ingenting.
44 resultater.

Legetelte med tunneler til børn

En tipi eller et hyggeligt telt til børnene er noget af det mest fantastiske at lege i og med. Det er præcis som at have sin egen hule, hvor man kan være helt sig selv, og hvis teltet har en tunnel ved døren, bliver det endnu mere hemmeligt og sjovt at lege. Er dit barn en læseheste, så er det også et skønt sted at læse sine børnebøger.

Sikkert er det, at et legetelt til indendørs eller udendørs brug er et af de sikreste hit, når du skal finde en gave til børn på alt fra 3 til 10 år, og en legetunnel er hurtigt blevet en kravletunnel til den lille baby, som er i gang med at træne balance og motorik. Hvis teltet desuden er formet som en sej tipi, et rigtigt hus eller en sjov raket, ja, så bliver legen bare endnu bedre.

Legetelte eller huler til børn fra Jollyroom

De populære legetelte fra Kids Concept og Alice & Fox såvel som de sjove legetunneler og huse fra Feber er bare nogle af de telte og tunneler som vi har i Jollyrooms udvalg. Vi er også ret vilde med Disney, Cloudberry Castle og Hörby Bruk, men i sidste ende, så bestemmer I jo selv, hvad i helst vil have – bare husk at vi har 365 dages åbent køb og Nordens største udvalg af alt, hvad børnefamilien har brug for!