Legetelte

Indret børneværelset i indianerstil med et tipitelt, få et værelse der en prins eller prinsesse værdig med et telt, der ligner et slot, eller lad børnene lege med yndlingsfigurerne i legetelte fra Paw Patrol, Gurli Gris & Pippi.
35 resultater.

Sjove legetelte til børn

Ikke mange ting i denne verden er lige så sjove og hyggelige som et legetelt eller en legetunnel! Med et legetelt får børnene nemlig deres helt eget sted, hvor de kan slappe af, lege eller læse en bog, hvad enten det er placeret i stuen eller på græsplænen, når bare vejret tillader det.

Der findes legetelte til børn i alverdens modeller, lige fra de populærere indianertelte i tipi-model til iglo-inspirerede konstruktioner og dem, der er formet som raketter, huse, slotte og andre fantasifulde boliger!

Find dit barns drømmetelt

Her på Jollyroom elsker vi legetelte, og vi har et episk stort udvalg med alle mulige modeller. Her kan du finde de smarte tipi-telte med fine mønstre, hvilket også gør dem til en flot indretningsdetalje på børneværelset, og du finder masser af spændende telte med motiver fra Disney Frozen og Minions samt legetelte med legetuneller. Kort sagt: Når det kommer til legetelte til børn, så har vi det meste, hvis ikke alt!

Selvfølgelig har vi også valgt legetelte fra gode, pålidelige mærker, som du kan stole på. Vi har legetelte fra Roommate, Kids Concept, Bestway, Hörby Bruk, Feber, bare for at nævne nogle af de mest populære brands.