Minions

Er du også helt tosset med Minions? Så er du kommet til det helt rette sted. Her bliver de fjollede, gule minioner til virkelighed i form af bamser, dukker og en masse andre slags legetøj. Du kan også få fingrene i Minions-inspireret tøj, rygsække og accessories til juniors garderobe, eller købe ind til et brag af en fest med paptallerkener, balloner og herlig festpynt med Minions-tema. Minionerne er stjerner i deres helt egen film, Minions, og medvirker også i den sjove animationsfilm Grusomme Mig (Despicable Me).

22 resultater.

Alt til børn som elsker Minions

Nu og da dukker der en børnefilm op, som er lidt ekstra fantastisk med en eller flere karakterer, som er lidt ekstra charmerende, ikke sandt? Åh jo! Minions, for eksempel. Hvis du har set «Grusomme Mig» med dine børn, eller måske Minions egen film «Minions», så ved du, hvad vi taler om. De skønne små figurer er slet og ret umulige ikke at lade sig charme af!

Stort og bredt udvalg af Minions-produkter til børn i alle aldre her på Jollyoom

For at gå lige til sagen: Er du ude efter produkter med Minions-tema til børnene, så er du kommet det rigtige sted hen. I vores online udvalg finder du masser af Minions-legetøj, Minions-tøj, Minions indretningsdetaljer, Minions baderinge, badehåndklæder og badevinger – og så videre. Vi har Minions, ganske enkelt.

Glem heller ikke, at du får prisgaranti her på Jollyroom, så når du køber ting til børnene her i huset, det kan være børnecykler, autostole, eller vintertøj, så kan du være helt sikker på, at du virkelig har gjort den bedste handel online. Desuden kan vi prale af fri retur på tøj og sko, så bare bestil børnetøjet hjem, prøv dem og send det eventuelt retur, hvis det ikke passer – uden ekstra omkostninger.