Medela

I vores Medela-sortiment finder du elektriske og manuelle brystpumper, plejende cremer og øvrige ammeprodukter, der forener komfort, sundhed og amning.

66 resultater.

Ammende mødre satser på Medela

Medela har i over 50 år leveret brystpumper med mere til nybagte mødre, som ønsker en god start for deres børn og som vil have de bedste muligheder ved amning og udpumpning. Vi ved at modermælk er det bedste for babyen, hvis man overhovedet kan få amning til at fungere, da der findes både antistoffer, nærende vitaminer, mineraler og hormoner, som barnet har brug for, og desforuden er den tid mor sidder og ammer vigtig for barnets udvikling og binding.

Medela har sikret en række af forskningsbaserede produkter til amning, både elektroniske og manuelle brystpumper, sutteflasker, støttende amme bh´er og meget mere, som giver dig, moren, de bedste vilkår for både at amme og stadig klare resten af livet. Man behøver altså ikke stå til rådighed 24 timer i døgnet et helt år, bare fordi man ammer og vil sit barn det bedste, så bare rolig!

Brystpumper & Tilbehør fra Medela

På Jollyroom siger vi bare: Sørg for at have en god brystpumpe med naturligt ”feel” og som er let at skille ad og gøre ren. Så kan du altid malke ud, hvis du skal være væk fra babyen længere end et måltid. Det er lige så skønt, når man kan lette mælkespændte bryster og få glæde af mælken, selvom barnet ikke er sulten. Hav en sutteflaske til mælken i huset, så den kan gemmes, og husk at både mor og barn skal have det godt og trygt med amningen! Vi tilbyder både elektriske brystpumper og manuelle brystpumper samt tilbehør som membranholder til modeller som Swing Maxi, Calma, Symphony, og vi holder altid opdateret med det nyeste og bedste fra Medelas udvalg.

Husk at vi har 365 dages åben køb og blandt andre produkter finder du både ammepuder, bedside cribs, bodyer og heldragter samt masser af babylegetøj.