Badesko

Badesko er smarte både i svømmehallen, på stranden og hjemme på et glat flisegulv. Vores udvalg af badesandaler til børn er fyldt med forskellige modeller til både piger og drenge, som er lette at tage på og af.

Badesko der beskytter de små fødder

På varme sommerdage skal børnene i vandet så hurtigt som muligt, og det sjoveste er at drøne hen over strandgrus, småsten og strandskaller helt uhindret, fordi mor og far har husket at købe et par badesko! Badesko er en fantastisk investering, som gør det tusind gange lettere og sikrere at løbe og lege, både når I er på stranden ved havet og når det er ved kanten på swimmingpoolen, som er lidt glat. Desuden er de fleste badesko lette på fødderne og hurtigttørrende, så der er ikke rigtigt nogen ulemper ved den lille luksus.

Find sommerens badesko hos Jollyroom

Hos os finder du et udvalg af praktiske badesko til børn. Badeskoene er tætsiddende med en fleksibel sål, som oftest er lavet til at være skridsikker. Så er den nemlig lige så god på stranden som i svømmehallen. Vi har alle børnenes badesko i flotte farver og smarte modeller, både med UV-beskyttelse og uden, så gør familien sommerklar, og find et par badesko blandt populære mærker som Reima, Crocs og Swimpy.

Vi byder også gerne indenfor i vores udvalg af badetøj til børn og babyer med farverige og matchende bikinier og badedragter samt UV-tøj i massevis.