Mor

Her har vi samlet alt, der gør livet som gravid eller nybagt mor lettere. Se det store udvalg af alt fra flot graviditetstøj, såsom graviditetsbukser, graviditetskjole, med god plads til den voksende mave, ammevenligt tøj i form af amme bh og ammetop, så du let kan amme din baby, til en praktisk ammepude, brystpumpe og hudpleje som fx Lanolin creme samt mange andre lækre produkter. Find alt indenfor graviditet og amning herunder.
 •  

   

   

  Brug rabatkoden JOLLY10 i kassen.

  Gælder frem til d. 22/4 kl. 10:00. Kan ikke

  kombineres med andre rabatkoder.

Populære varemærker

Graviditeten er en helt unik tid i livet. Spændingen vokser dag for dag, og pludselig så står man med et lille vidunder i armene. Der sker så mange nye og spændende ting i dit liv, både som gravid og som mor, at det næsten kan blive lidt for meget. Vi har samlet et udvalg af produkter til gravide og ammende kvinder, som giver jer ekstra fleksibilitet, frihed og tryghed, når I skal klare hverdagen. Her finder du bl.a. brystpumper, ammepuder, støttebælter til gravide, lækre pusletasker og ventetøj og ammetøj med smarte design, der er specielt lavet til gravide og mødre, der ammer, og som gerne vil se godt ud samtidigt!

Graviditet

Selv om graviditeten er en vidunderlig tid, kan din krop godt synes, at det er anstrengende med hormoner, vægtøgning o.s.v. Her hos Jollyroom anbefaler vi især graviditetspuder og støttebælter for at få den nødvendige støtte og lindring. En graviditetspude aflaster din ryg og mave og giver dig flere behagelige liggepositioner under hele graviditeten, og et støttebælte giver især din lænd og ryg støtte og lindring ved bækkenløsning, samtidig med at det hjælper din holdning.

Amning

Nar du begynder at amme, kan det blive en helt enestående oplevelse, hvor mor og barn knytter nye bånd, men det er vigtigt at få de bedste betingelser, da amningen er sårbar i starten. Vi vil give dig, som nybagt eller genbagt mor, de bedste muligheder for at amme trygt, godt og roligt, og derfor har vi samlet et udvalg af alt, hvad du har brug for, når det gælder ammepuder, brystpumper, ammeindlæg og meget, meget mere. For at gøre hverdagen lettere findes der masser af smart, praktisk og moderne  amme- og graviditetstøj til alle anledninger. Vi har alt fra gravid badetøj til festtøj, smart hverdagstøj som ammetoppe, ventebukser, amme bh og alt, hvad du ellers har brug for af ventetøj og ammetøj. Gør det let og behageligt med de smarte designs, som klæder maven og letter amningen.