Lindberg

I Jollyrooms sortiment finder du herligt baby- og børnetøj fra svenske Lindberg. Lindberg er et svensk varemærke med et nobelt mål: At holde børns hænder og fødder dejligt varme! Virksomheden tager det skandinaviske klima i betragtning, når de udvikler deres produkter, så de kan klare lidt af hvert. En stor del af Lindbergs sortiment er ØkoTex-certificeret.

  •  

    v45 Lindberg Logo.png

519 resultater.

Lindberg børnetøj til alle alderstrin

Alle forældre ved, at man ikke må gå på kompromis, når det kommer til børnenes tøj. Uanset om det gælder vintertøj, sommertøj, eller badetøj, så skal børns tøj være komfortabelt at have på, og det bør naturligvis også være slidstærkt og holdbart, og hvis det oven i købet ser flot ud, så har man alt, hvad man kan ønske sig!

Hvis der er noget, som lever op til alle disse krav, og lidt til, så er det Lindberg børnetøj. Lindberg blev grundlagt af svenske Michael Lindberg, der ønskede at skabe godt børnetøj til alle, der holder af, at opholde sig i den nordiske natur.

Med Lindberg er det ikke noget, der hedder dårligt vejr, da de har alt fra regntøj til våde dage, foret tøj, der kan beskytte mod kulden, UV-tøj og badetøj til solrige sommerdage samt vind- og vandtæt til de ustadige overgangsperioder.

Køb Lindberg børnetøj på Jollyroom

På Jollyroom kan du købe alverdens børnetøj fra Lindberg. Vi har godt og foret regntøj til børn, vanter, sydvester, halsedisser til vinteren, huer, solhatte, badetøj, vinterjakker, UV-dragter, flyverdragter til både barn og baby og meget, meget mere. Kort sagt, hvis du er på jagt efter børnetøj fra Lindberg, så er du kommet til det helt rette sted. Og eftersom vi på Jollyroom giver prisgaranti på online køb, så kan du altid være sikker på at finde Lindberg børnetøj billigt.

Happy Shopping!