Et halstørklæde er skønt at have med sig, når det er koldt og blæsende ude. Hold halsen varm på de små poder, med et af de flotte halstørklæder i vores store udvalg, hvor du finder du halstørklæder, halsedisser og fleecekraver fra mærker som Didriksons, Joha, The Tiny Universe.
59 resultater.

Halsvarmere og halsedisser til børn

Der kan være koldt i Danmark, hvis man ikke tænker sig om! Selv på halvlune dage kan blæsten krybe ind under kraven, hvis man f.eks. cykler eller står og venter på bussen. Når børnene er ude, er der mere fart på, men det kan stadig hurtigt blive koldt, uden at man opdager det. Så vær beredt i ægte spejderstil, og sørg for at have en tæt og isolerende halsedisse i dit barns garderobe, både til aprilvejret og efterårsstormene! Et tørklæde under jakken eller en halsedisse til at lukke for af for vinden gør underværker, selv under en let jakke, men også sammen med en tyk og varm flyverdragt. Det er - alt andet lige - dejligere at slippe for snotnæse og trælse sygedage, hvis man kan undgå det!

Halsrør og tørklæder i stort udvalg på Jollyroom

Det er kun et tilbehør, men det gør en stor forskel at have en lækker fleecekrave om halsen og være varm på kroppen, så husk have en ved hånden. Vælg blandt de ultrabløde halsedisser i fleece eller uld og smarte, sjove halstørklæder i bomuldsmiks. I kan finde både kvalitet og smart design blandt kendte varemærker som Joha, Reima, Didriksons og mange andre.

Gå ind forbi vores afdeling med overtøj, hvor I blandt andet kan finde varme huer og elefanthuer, vandtætte flyverdragter eller superbehagelige regnsæt samt vanter og meget, meget mere. Alt sammen er kvalitetstøj til børn, som skal kunne bevæge sig frit og lege i både mudder, regnvejr og sne. Og husk lige, at vi tilbyder prisgaranti, så I altid kan købe jeres børnetøj til den allerbedste pris online lige her hos os!

Har I spørgsmål, så sidder vores fantastiske og kompetente kundeservice klar med et smil, for at hjælpe og svare på spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, I er i tvivl om!