Autostole

Vores børn er det mest dyrebare, vi har. Det er derfor vigtigt at vælge en autostol, der opfylder alle lovmæssige krav, familiens behov, samt at kvaliteten er af højeste kaliber. Her finder du alt dette – flere modeller er endda kåret som bedst i test. Se vores store udvalg af autostole, alt lige fra barnesæder, der kan holde din nyfødte baby sikker, til selepuder, der giver sikkerhed til de største børn.
 •  

   

   

  Brug rabatkoden JOLLY10 i kassen.

  Gælder frem til d. 22/4 kl. 10:00. Kan ikke

  kombineres med andre rabatkoder.

POPULÆRE VAREMÆRKER

Vi kan alle sammen blive enige om, at børns sikkerhed er vigtig. Autostole er lovpligtigt i Danmark, og det allervigtigste udstyr i bilen, når det kommer til dit barns sikkerhed. Uanset om det er en længere ferierejse eller en hurtig tur til butikken 5 minutter væk, så skal børn sidde i en passende autostol. På Jollyroom tager vi kvaliteten af alle vores babyprodukter meget seriøst, ikke mindst når det gælder sikkerheden. Alle vores autostole er sikkerhedstestede i op til flere forskellige forsøg samt godkendte i henhold til europæiske standarder. Vores udvalg af autostole går fra babystole til selestole samt tilbehør af alle slags. Man kan nemlig godt få brug for en solskærm til bilvinduet eller en sædebeskytter, som også har opbevaringsplads.

Vælg den rigtige autostol 

Hvordan vælger man rigtigt, når det gælder autostole og babystole? Siden der er så mange forskellige varemærker og monteringsmuligheder henviser vi til Rådet for Sikker Trafik, da de har gode og korrekte anbefalinger, så I kan sikre jeres børn og udstyre bilen i henhold til gældende lovkrav. Når du har spædbørn er det en babystol, du skal kigge efter! Babystole er autostole, som er udviklet til børn mellem 0-13 kg. En autostol til babyer er dejlig fleksibel, når du skal bære dit barn til og fra bilen og når babystolens dage er ovre, skal du skaffe dig en bagudvendt autostol, som er det sikreste, indtil barnet fylder ca. 4-5 år.

Sikkerhed frem for alt 

For barnets skyld har man sat en anbefalet vægtbelastning på bagudvendte autostole, som ligger på 9-25 kg, og i Danmark anbefales det kraftigt, at barnet sidder bagudvendt, til det når 4-5 års alderen eller 18 kg. Den sidste autostol tages i brug når barnet er ca. 4 år. På dette trin kan man både få selestole og selepuder, hvor de første er de sikreste. Disse autostole behøver ikke at blive monteret på samme måde som de andre, men man kan dog i visse tilfælde montere dem på bilens IsoFIX-lås. Har du spørgsmål til vores produkter og ønsker du personlig service, så er du hjerteligt velkommen til at ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.