Om os

Jollyroom er Nordens største e-handelsvirksomhed inden for baby- og børneprodukter. Vi har alt, hvad du behøver til børn i alderen 0-12 år samt et stort udvalg til gravide.

Jollyroom blev grundlagt i 2010 og findes i både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Østrig og Tyskland. Vi beskæftiger 450 fantastiske medarbejdere, hvoraf 225 arbejder fuldtid og resten på behovsbasis. Vi har branchens største lager på over 85.000 kvm med en samlet lagerværdi på over 400 millioner kr. I år vil vi nå op på over 2 millioner kunder. Vores mål er at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor hjælper vi dig både før og efter dit køb via e-mail og telefon, samt ved at tilbyde prisgaranti og 365 dages åbent køb. Vi sender din bestilling med Postnord.  Jollyroom har en solid økonomi, hvilket giver vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere sikkerhed for, at vi vil findes på markedet i det lange løb.

Jollyrooms grundlæggere har arbejdet med e-handel siden 1996. Tidligere har vi arbejdet med at opbygge flere ledende e-handelsaktører i Norden, herunder Komplett Group og Fjellsport Group. De seneste 21 år har vi opnået at levere over 10 millioner pakker til nordiske kunder. Fælles for vores satsninger har været at give kunderne et bedre købsalternativ gennem en omkostningseffektiv, internetbaseret forretningsmodel.

Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook, Instagram, LinkedIn eller gennem vores nyhedsbrev.

De bedste hilsner

Ole Sauar, adm. direktør
kundeservice@jollyroom.dk
Jollyroom A/S, organisationsnummer: 556815-7159
Website: www.jollyroom.dk