Om os

Jollyroom er Nordens største e-handelsvirksomhed inden for baby- og børneprodukter. Vi har alt, hvad du behøver til børn i alderen 0-12 år samt et stort udvalg til gravide.

Jollyroom blev grundlagt i 2010 og er Nordens største webbutik for barn & baby. Vi oplever lige nu en stor tilvækst og er en af de hurtigst voksende e-handel virksomheder i Europa. Vi har i dag mere end 2.000.000 kunder og har alt til børn mellem 0 og 12 år, samt et stort udvalg til gravide. I vores 75.000 kvm. store lager, med over 35.000 artikler, kan børnefamilien finde både velkendte og helt nye varemærker. Et stort udvalg, en tilgængelig webbutik, hurtig levering og god kundeservice er grundpillerne i det, der gør Jollyroom til det selvfølgelige valg i børnefamiliens hverdag. I Campus Jollyroom som ligger i Gøteborg, er der flotte nybyggede kontorer, flere moderne lagre, showroom til vores kunder samt et træningscenter og restaurant til vores medarbejdere. Vi har også et kontor i Umeå og en butik i Stockholm Kungens Kurva. Vores personalestyrke vokser hele tiden og består i dag af 500 fantastiske medarbejdere, hvoraf 300 arbejder på fuld tid og resten efter behov. Muligheden for udvidelse og fremgang har aldrig været større. Efter at have taget førstepladsen på det Nordiske marked, er vi nu begyndt at indtage Europa. På lang sigt skal Jollyroom være den ledende aktør på barn- & baby i Europa. Vi skal give de europæiske forbrugere en rigtig god oplevelse. Vi er med i kampen for at vinde!

Jollyrooms grundlæggere har arbejdet med e-handel siden 1996. Tidligere har vi arbejdet med at opbygge flere ledende e-handelsaktører i Norden, herunder Komplett Group og Fjellsport Group. De seneste 25 år har vi opnået at levere over 20 millioner pakker til nordiske kunder. Fælles for vores satsninger har været at give kunderne et bedre købsalternativ gennem en omkostningseffektiv, internetbaseret forretningsmodel.

Hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores kundeserviceportal eller 88 44 88 88. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook, Instagram, LinkedIn eller gennem vores nyhedsbrev.

De bedste hilsner

Ole Sauar, Grundlægger & Administrerende direktør
Jollyroom AB, organisationsnummer: 556815-7159
Website: www.jollyroom.dk

Besøgsadresse:
Sörredsvägen 111
418 78 Göteborg
Sverige

Distributionsadresse:
Jollyroom AB
Box 125
423 21 Torslanda
Sverige

Registreringsnummer for moms: DK12682026
Styrelsens hovedkontor: Gøteborg, Sverige