Pusleborde

Find et praktisk puslebord, som passer både til jeres hjem og baby her hos Jollyroom. Vi har samlet et udvalg af pusleborde med skuffeplads, til vægophæng og med hjul på, så I får det smarteste puslebord I kunne tænke jer.
158 resultater.

Et godt puslebord gør hverdagen nemmere

Med en baby i familien er et puslebord nærmest helt uundværligt. Du og din baby kommer til at tilbringe en masse tid ved puslepladsen, så det er vigtigt, at du vælger et puslebord, som er både holdbart og stabilt, og da det skal indgå i din boligindretning i en længere periode, kan det også være en god idé at vælge et design, der ser pænt ud sammen med dine andre møbler. Pusleborde kommer i mange forskellige modeller, hvilket er en kæmpe fordel, når du skal finde et, der passer til netop din bolig. Bor du i en lille lejlighed, kan et væghængt puslebord være et pladsbesparende alternativ til den klassiske puslekommode, men har du tilstrækkeligt med plads, kan det være en stor fordel at vælge et puslebord med bordben, da disse ofte er udstyrede med flere hylder og giver dig endnu bedre opbevaringsmuligheder end et puslebord til væggen.

Stort udvalg af pusleborde til gode priser

Hos Jollyroom kan du vælge mellem en masse flotte pusleborde. Vi har sørget for, at vores sortiment afspejler enhver families behov og muligheder, når det gælder indretning af puslepladsen, og vi tilbyder derfor alt fra puslekommoder til væghængte pusleborde. Her kan du også finde et sammenklappeligt puslebord, hvis du har brug for en model, du kan tage med dig på ferie eller på besøg hos nære og kære. Blandt vores varemærker finder du populære navne som Sebra, BabyDan og mange, mange flere. Vores butik byder også på et bredt udvalg af babyudstyr og plejeartikler til baby, samt essentielle produkter til puslepladsen, såsom puslepuder. Her finder du til og med søde uroer, der kan hænges op over puslepladsen, så din baby har noget spændende at kigge på, imens du pusler og skifter bleen.