Skråstole & Babygynger

Her finder du vores lækre udvalg af boppegynger og skråstole. Vi har både masser af klassiske skråstole fra kendte mærker som Babybjörn, Chicco og Petite Chérie og de mere moderne elektriske skråstole, der spiller musik og vugger barnet i rolige mønstre. Find den bedste løsning til hjemmet her!
148 resultater.

Tryghed og leg med skråstole og babygynger

Skråstole og hoppegynger er knuselsket af både forældre og børn. I disse praktiske stole kan din baby sidde trygt og samtidig følge med i, hvad mor eller far laver.

Den klassiske skråstol giver dit barn et hyggeligt og trygt miljø, hvor det kan lege og gynge sig op og ned. Elektriske skråstole giver flere muligheder for underholdning med særlige bevægelsesmønstre og musikafspilning. På den måde kan stolen både berolige dit barn til at slappe af og samtidig stå for underholdning, når du har brug for hænderne frie i et øjeblik.

En hoppegynge er et aktiverende og sjovt legetøj for børn, som endnu ikke har lært at gå. Her kan barnet sidde trygt og behageligt, og prøve hvordan det er at støtte på sine små ben. Babygyngerne er herligt tidsfordriv og kan hænges fast i loftet eller i dørkarmen, og når barnet først sidder i den sjove gynge, kan de hoppe og lege så meget de har lyst til!

 

Flotte og ergonomiske skråstole hos Jollyroom

Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af både skråstole og babygynger i lækkert design og høj kvalitet fra de mest populære mærker som Babybjörn, Tiny Love, Inovi og Nuna Leaf.

Du kan finde alt fra skråstole med bevægelse og vibration til traditionelle modeller med hvilestilling og bløde madrasser og sjove hoppegynger. Gør stolen ekstra sjov med fantasifuldt legetøj og bøjler. I vores store sortiment kan du med sikkerhed finde en model, der passer til netop jeres behov - og der er ingen undskyldning, for med vores prisgaranti er du altid sikker på at få markedets billigste pris!