• BritaxRömer-header-1920x700.jpg

Britax Römer

Britax Römer laver sikre produkter til børn. Udvalget består blandt andet af de sikre autostole iSENSE MODULAR, SWINGFIX, MAX-WAY, MAX-WAY Plus og babyautostolen PRIMO. Se testvindende og populære produkter fra Britax Römer her!

59 resultater.

Sikkerhed og komfort til småbørnsfamilien med Britax Römer

Britiske Britax har siden 70’erne leveret sikkerhedsprodukter til småbørnsfamilier og er i dag en ledende aktør på markedet. Forældre, der leder efter en ny barnevogn eller autostol behøver ikke google længe, før de støder på fantastiske Britax, og det er der god grund til. Britax barnevogne og autostole, er ikke kun behagelige og flot designet, de er også utroligt praktiske, brugervenlige, og så holder de en skyhøj standard, når det kommer til sikkerhed.

Find alt det familien har brug for i vores store Britax Römer sortiment

Med tanke på, at Jollyroom er Nordens ledende aktør inden for børn og baby, er det ikke overraskende, at vi har et stort udvalg af Britax produkter. I vores Britax udvalg finder du blandt andet gode og praktiske barnevogne fra de fleste barnevognskategorier. Vi har både duovogne, kombivogne, løbevogne og søskendevogne fra Britax, og som en ekstra bonus, har vi også et stort udvalg af lækkert Britax-tilbehør til vognene, såsom køreposer, ekstra hjulsæt, klapvognsbøjler, ekstra søskendesæder og masser af fine tekstilpakker, så du selv kan style din barnevogn.

Når det kommer til autostole til bilen, er Britax også en ledende aktør på markedet, og vores udvalg af Britax tilbyder stole til børn i alle aldre og størrelser, fra nyfødt op til ca. 10 år eller 36 kg. Fælles for alle autostolene er, at de har et højt sikkerhedsniveau og lækker komfort for børnene.

At Britax har vundet mange Bedst-i-test priser, bør heller ikke overraske nogen, og med en Britax ISOfix base er det let at montere autostolen, hvilket også kan gøre hverdagen enklere for din familie – det er bare at klikke autostolen i og ud af basen, når den lille skal med.

Uanset hvilket Britax produkt du er ude efter, er der meget stor sandsynlighed for, at du finder det i vores udvalg her hos Jollyroom, og du kan være sikker på, at du får det til en god pris, da vi har prisgaranti på hele vores sortiment.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad du skal vælge, er det bare at kontakte vores dygtige kundeserviceafdeling, som gerne svarer på alle dine spørgsmål via mail eller på telefon.