Gyngeheste & -dyr

Gyngeheste til børn er rigtige klassikere, men nu om dage kan du ride på mange forskellige dyr. Gyngedyrene i sortimentet herunder inkluderer både gyngefår, gyngeelefanter og gyngehvaler. Find det sjove legetøj her hos Jollyroom.

Topliste

19 resultater.

Gyngehesten – et klassisk legetøj, som aldrig går af mode

Havde du en gyngehest, da du var lille? Mon ikke der er store chancer for, at svaret er ja! Gyngehesten er er simpelthen et af de ældste – og dertil et fantastisk – legetøj, som børnene aldrig bliver trætte af. Nu om dage er der desuden blevet designet alverdens forskellige gyngedyr – altså gyngeheste, som ligner andre dyr! Der findes både gyngosauere, gyngegiraffer, gyngehvaler eller får, ja you name it, og det findes!

Uanset om det er uldne gyngefår, søde gyngemammutter eller smarte plastgyngedyr til de allermindste, så er fælles for dem alle, at de er sjove, søde og fantastiske legetøj til børn, og de træner både balancen og fantasien med de vidunderlige eventyr, som man kan komme ud på, når man rider afsted på sådan et fantastisk gyngelegetøj, enten på børneværelset eller over uendelige stepper!

Her kan alle piger og drenge simpelthen vælge præcis det yndlingsdyr, de vil have med hjem.

 

Superstort udvalg af gyngedyr på Jollyroom

på Jollyroom har vi et bredt og utroligt fantasifuldt udvalg af gyngeheste til både store og små børn. Vi har alle de forskellige designs – fra den klassiske gyngehest i træ til gyngeelefanter, gyngetigre og gyngemus. Vi har ganske enkelt de sejeste og flotteste gyngedyr, man kan få. Og de kommer selvfølgelig alle fra kvalitetsmærker som Cloudberry Castle, Kids Concept, Brio og Teddykompaniet.

Lad gyngehesten blive en del af indretningen med flot design og skønne farver. Så gør det heller ikke noget, at den ikke bliver stillet på plads hver gang. Og husk, at når du handler på Jollyroom, så gælder der prisgaranti, så du altid får den bedste pris online.

Har du husket alt legetøjet? Kig ind forbi vores kæmpestore legetøjsudvalg og find fødselsdagsgaver, julegaver og yndlingsgaver til både drenge og piger blandt gåvogne, dukker, kuglebaner, modellervoks, puslespil og meget mere.