• Didriksons-header-1920x700.jpg

Didriksons

Det svenske varemærke Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didriksons, der begyndte med at fremstille arbejdstøj til fiskerne i Grundsund, Sverige. Didriksons har en enkel filosofi: Vi udfordrer ikke elementerne – vi tilpasser os dem. Målet er at skabe produkter, der holder i lang tid, både i forhold til design og kvalitet. Dette opnår de ved at bruge bæredygtige materialer og indfarvningsprocesser samt PFC-fri imprægneringer. Med børnetøj fra Didriksons, er der altså ingen grund til at frygte dårligt vejr. Vi fører et stort udvalg af Didriksons holdbare og veldesignede overtøj og tøj til børn. Se det praktiske tøj i mange flotte farver og størrelser her.

711 resultater.

Funktionelt børnetøj af topkvalitet

Didriksons har specialiseret sig i funktionelt overtøj til børn, der passer perfekt til et aktivt liv i det skandinaviske klima, hvor regn og sne er en del af hverdagen store dele af året. De er da også løbet med flere bedst-i-test priser for blandt andet deres regntøj og flyverdragter, og hvis du samtidig er på udkig efter et miljørigtigt valg, så er Didriksons vejen du skal gå. Didriksons har nemlig ikke brugt flourcarboner i deres tekstiler siden 2015, og de arbejder konstant på at nedbringe vand- og energiforbruget i deres tøjproduktion. På den måde arbejder de målrettet for miljøet, og de har endda minimeret brugen af kemikalier, så du kan være helt sikker på, at deres produkter kan det, de skal, uden sundhedsskadelige konsekvenser – en fantastisk nyhed for børn! Miljø er vigtigt for Didriksons, men også dyrevelfærd står højt på listen! Derfor bruger de hverken pels, skind eller dun i deres produktion.

Alle forældre ved, at garderoben nogle gange har svært ved at følge med, når barnet for alvor begynder at vokse, men denne udfordring har Didriksons taget op! De løser problemet med deres extented-size-funktion, der gør det muligt at udvide tøjet op til én hel størrelse! Alt, du skal gøre er at fjerne en rød søm på tøjets inderside og vupti: Tøjkrisen er undgået!

Didriksons blev grundlagt i Grundsund i Sverige i 1913 af Julius og Hanna Didrikson og producerede i starten arbejdstøj til fiskere. I dag er Didriksons førende på markedet i Norden, når det kommer til funktionelt tøj til børn og voksne, da familien får muligheden for at gøre, hvad den vil, når den vil, uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

Det bedste fra Didriksons

Didriksons overtøj til børn er af den bedste kvalitet, hvilket også betyder, at tøjet ligger i den dyre ende, når man sammenligner med resten af markedet, men hos Jollyroom kan du altid være sikker på at få børnetøj fra Didriksons til en god pris, da vi tilbyder prisgaranti.

I vores udvalg finder du det bedste børnetøj fra Didriksons, herunder det populære regntøj, de varme flyverdragter, vinterjakker og et hav af lækkert fleecetøj, men selvfølgelig også gummistøvler af den ypperligste kvalitet. Kort sagt: vi har, så du kan klæde barnet på fra top til tå i kvalitetsmærketøj fra Didriksons.