Overtøj

Børn vokser hurtigt og slider deres tøj endnu hurtigere! Derfor har vi her på Jollyroom masser af holdbart overtøj til alle sæsoner og til børn i alle aldre. Se vores store udvalg her!

Topliste

  • 2342 resultater.

    Overtøj til alle sæsoner

    Når sæsonen skifter skal børnenes overtøj gøre det samme, og lige meget om vejrudsigten melder sol eller sne, så er det vigtigt, at dit barn er godt klædt på til masser af leg og sjov! Med de danske vejrforhold er man jo nødt til at kunne stå imod både sol, regn, sne – og alt hvad der måtte ligge derimellem, fordi børnene skal kunne lege udendørs i mange timer, uanset om de slår deres folder i en børnehave eller SFO. Det er dog ikke altid lige let at skulle klæde de små pus på efter årstiden, og derfor er en god strategi altid at lade sig inspirere af lag-på-lag-metoden, så børnene let kan tage et lag af, når solen titter frem. En anden populær strategi kan være at investere i en smart softshelljakke, og hvis du lige nu sidder og tænker ”hvad er softshell?” så kan vi fortælle, at det er et supersmart materiale, der har revolutioneret tekstilbranchen ved både at være vind- og vandafvisende samt let og åndbart, hvilket gør det perfekt til det danske klima! En tredje god overvejelse at tage med, er at finde overtøj til børn med refleks, så de små også er synlige efter mørkets frembrud og altid kan færdes sikkert og trygt, til glæde for både børn og forældre.

    Shop online og prøv tøjet derhjemme

    Hos Jollyroom finder du et bredt sortiment af overtøj til alle sæsoner, fantastiske kampagner med alt fra lette sommerjakker og regnjakker til varme flyverdragter og vinterjakker til børn! Overtøjet fås i en masse forskellige farver og modeller fra kendte varemærker som Hummel, Didriksons og Reima, som sikrer at dit barn er godt klædt på i al slags vejr. Vi ved at børn hurtigt vokser ud af deres tøj og at det kan være en dyr fornøjelse at holde deres garderober opdateret, derfor tilbyder vi prisgaranti på hele udvalget, så du kan være sikker på, at du køber dit barns tøj til nettets bedste pris. I vores netbutik finder du også alt, du behøver for at fuldende dit barns outfit med et par gode børnesko og sæsonens tilbehør. Sortimentet består af alt fra huer, halstørklæder og vanter til paraplyer og solbriller