Blasters

Er det er sjovt at lege røvere og soldater, cowboys og indianere eller Fortnite? Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af blasters fra kendte varemærker som Nerf.
31 resultater.

Blasters til udklædning og leg.

Ja, det er jo faktisk sjovt at løbe rundt og lege politi og røvere, rumvæsener og Stormtroppers eller agenter og spioner – og lige så sjovt er det med et rigtigt ridder- eller prinsessesværd, så man kan kæmpe mod dragen! Med en sjov og fantasirig blaster, som måske blinker eller har lasersigte, eller endda night vision og i visse tilfælde en god portion vand at affyre, bliver det endnu sjovere at lege fangelegen, og det er også i denne supervigtige rolleleg, at børnene både får brugt fantasien, får masser af motion samt træning i samarbejde og strategisk tænkning.

Blasters til børn i stort udvalg

Mangler barnet en blaster eller en af de fantastiske NERF guns, så find dem her i vores udvalg til børn, hvor de holder selskab med seje sværd fra Liontouch og ekstra ammunition til N´Strike.

Selvfølgelig har vi også udklædning og kostumer, der passer til både leg og Fastelavn, og løbehjul og rulleskøjter til dem, der vil ud på hjul, men I finder også både dukkehus, legehus og masser af babylegetøj i vores legetøjsafdeling, så det er bare at dykke ned og få fat i det I mangler.

God fornøjelse og velkommen indenfor!