• Cybex-header-1920x700.jpg

Cybex

Produkterne fra Cybex er fremstillet med fokus på design, sikkerhed og funktion, hvilket har resulteret i den populære og stilsikre Balios-vogn samt testvindende autostole som den fremadvendte, Solution, og de bagudvendte, Sirona og Aton. Udover dette har mange af deres produkter modtaget den attråværdige, Red Dot Design Award!

 •  

  Hvad er CYBEX?

  Cybex en virksomhed, der er globalt kendt for deres produkter med ikoniske designs, innovativ teknologi, funktionalitet og høj sikkerhed for modebevidste, nybagte forældre.

 •  

  DESIGN

  Vi stræber efter at udvikle flotte produkter til stilbevidste forældre.

  SIKKERHED

  Vi kræver den bedste teknologi, når det gælder vores børns sikkerhed.

  FUNKTIONALITET

  Med innovative funktioner vil vi gøre det let at rejse med børn.

   

432 resultater.

Sikre og behagelige autostole og klapvogne fra Cybex

Som forælder vil man helst ikke gå på kompromis med sikkerheden, når det kommer til børnene. Specielt i bilen er det vigtigt, at børnene sidder sikkert og behageligt. En godkendt og sikkerhedscertificeret autostol er derfor en nødvendighed, hvis man vil have børnene med på farten, ikke mindst fordi det er et lovkrav i Danmark, at børn under 135 cm skal sidde i fastspændt i en godkendt autostol. Og her er Cybex et oplagt valg.

Cybex er et kendt mærke, da deres autostole gennem mange år har fået topkarakter i tests udført af både FDM og forbrugerrådet, Tænk. De producerer også autostole til børn i alle aldre og størrelser, med samme høje kvalitet, og for at gøre livet enklere for forældrene har de også flere klapvogne, der selvfølgelig er kompatible med autostolene. 

Køb din Cybex autostol hos Jollyroom

Her hos Jollyroom har vi selvfølgelig masser af autostole til både babyer, små og store børn. I vores store udvalg kan du finde de sikreste og mest brugervenlige autostole til børn fra 0 til ca. 12 år. Vi har modeller med Bedst-i-test titler og godkendte ISOfix autostole, såvel som dem med i-Size klassificering, og er du ude efter en autostol med base har vi Cybex baser til autostolene med både ECE R44 og ECE R-129 godkendelser, så du er sikker på, at du har den sikreste autostol til dit barn. Når det kommer til autostole, så er Cybex en klar vinder!

Cybex har siden 2014 udvidet deres sortiment med klapvogne for at gøre hverdagen lettere for alle forældre. Deres klapvogne er såkaldte duovogne, hvor en lille autostol let kan monteres, så autostolen kan flyttes direkte fra bilen til barnevognsrammen, uden at barnet skal tages ud af stolen. Og vognene er præcis som autostolene: moderne, brugervenlige og sikre at bruge.

Skulle du nu have spørgsmål eller funderinger, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores knivskarpe og effektive kundeservicepersonale via hjemmesiden.