Beemoo2.0-header-1920x700.jpg
Beemoo2.0-header-1920x700_version2.jpg

Beemoo

Beemoo tilbyder trygt børne- og babyudstyr til en rigtig god pris, som passer til alle familier, uanset konstellation, livsstil eller behov. Her finder du et stort udvalg af barnevogne, autostole, weekendsenge, brystpumper, sikkerhedsudstyr og meget mere. Beemoo er udover den gode kvalitet også kendt for det stilrene, skandinaviske design. Oplev nogle af vores populære serier, såsom CARE, SAFE, PLAY og BFF – eksklusivt hos Jollyroom!

762 resultater.

Vores historie

Beemoo blev grundlagt i Sverige i 2013 og har siden da altid bestræbt sig på at udvikle produkter med stor omhyggelighed. Produkterne og materialevalgene er ikke kun sikre, men også æstetisk tiltalende og inspireret af den skandinaviske stil. Hvert produkt er omhyggeligt designet til at kunne passe alle og gøre hvert skridt på rejsen som forældre både lettere og mere behageligt.

Beemoos vision er at være børnefamiliens støttepæl, at bidrage med praktiske og hjælpsomme produkter og at udvikle innovative løsninger til hverdagen med små børn. Vores sortiment tilpasser sig efter den voksende familie og sikrer, at der er noget for alle slags familier. Vi har din families velbefindende på sinde og tilbyder derfor pålidelige produkter af høj kvalitet, der passer til dig og dit barns livsstil og behov.

Udforsk en verden af Beemoo

Hvis du graver dybere ned i Beemoo-verden, vil du opdage en bred vifte, der imødekommer alle forældres og børns behov. Udforsk vores forskellige serier, CARE, SAFE og PLAY, og find produkter, der er designet til at gøre forældreskabet både sikrere og sjovere.

Beemoo CARE – Omfavner dig og din nyfødte fra dag ét og tilbyder komfort og sikkerhed, når det betyder allermest. CARE ønsker at facilitere alt fra bleskift og badning til pottetræning og amning. I sortimentet finder du alt fra puslepude, potte og toiletsæde til badekar, badestøtte, brystpumpe og meget mere!

Beemoo SAFE – Dit barns sikkerhed er vores topprioritet. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der er omhyggeligt designet til at sikre, at dit barns trivsel altid er i højsædet. Ved at tilbyde produkter af høj kvalitet giver vi dig den ro i sindet, du har brug for, når dine små eventyrere udforsker de spændende vækst- og opdagelsesstadier. Her finder du alt til en sikker søvn, såsom sengetøj og babyalarm til børnegitter og kravlegård, så dit barn kan lege trygt og sikkert.

Beemoo PLAY – Her er leg og læring i fokus. Med Beemoo PLAY er legen ikke kun sjov og sikker, men giver også dit barn mulighed for at udvikle vigtige færdigheder. Udvikl dit barns finmotorik, koordination, problemløsning og meget mere med et aktivitetstæppe, skråstol, hoppegynge og gåstol.

Praktiske barnevogne

Oplev glæden ved problemfri bevægelse med Beemoo barnevogne. Hver Beemoo klapvogn følger både forældrenes og barnets rejse og tilbyder brugerdefinerbare funktioner til forskellige formål, uanset om du navigerer i overfyldte bymiljøer eller nyder roen på naturstier. Med sikkerhed og komfort i fokus, bliver dit barns komfort aldrig overset, så du og din familie kan nyde de dyrebare øjeblikke sammen uden bekymringer.

Fra den alsidige PRO-serie, der er designet til forældre, som ønsker det bedste inden for komfort og effektivitet, til den praktiske Beemoo BFF, der er dit barns betroede følgesvend, og som gør det let at navigere gennem travle gader.

Beemoo ved, at når du er på farten, skal du ikke gå på kompromis med dit barns sikkerhed eller komfort. Derfor er Beemoo Easy Fly designet til problemfrie rejser, hvilket gør den til et nemt valg for familier, der ønsker at forenkle deres liv med en klapvogn, der tager stressen ud af en udflugt.

Beemoo tilbyder endnu flere klapvogne med forskellige funktioner, så hver familie kan finde den perfekte klapvogn til deres behov og livsstil. Oplev det brede udvalg af vogne og find din næste følgesvend!

Sikre autostole

I Beemoos udvalg af autostole er sikkerheden i førersædet. Her blander skandinavisk design sig problemfrit med førsteklasses sikkerhedsfunktioner, hvilket gør, at enhver biltur bliver en stressfri oplevelse for både forældre og børn. Oplev en babyautostol, autostol og selepude fra nogle af vores populære serier, som fx Route, Reverse, Rotate og Range. Disse autostole er ikke kun designet til sikkerhed, men også til de vigtige familieøjeblikke, der opstår på vejen, med komfort og en forenklet opgave med at fastgøre dit barn, uanset destination. Beemoos autostole sørger ikke kun for en sikker biltur, de er også skabt til at ledsage familieeventyret, der opstår på vejen. Med fokus på komfort og brugervenlighed gør de hver tur til en mulighed for at skabe minder og nyde tiden med sine kære, uanset hvor vejen fører hen. Udforsk Beemoos omsorgsfulde udvalg af autostole og find din højre hånd til sikrere bilture!