På et ordentligt toiletsæde til børn, får barnet støtte og sidder bekvemt og stabilt, selvom det sidder på de voksnes toilet. Et smart tilbehør, når børnene skal lære at gå rigtigt på toilet.
56 resultater.

Toiletsæder til børn – til stadiet imellem potte og voksentoilet.

Når dit barn har helt styr på det med potten og er klar til at bruge voksentoilettet, så er et toiletsæde en rigtig god løsning. Disse toiletsæder er ofte dekoreret med farverige og sjove design, som gør toiletbesøget endnu sjovere for de små.

Se på Jollyroom.dk - her har vi nemlig masser af toiletsæder til børn.

Her hos os på Jollyroom.dk kan du finde et stort udvalg af sjove og praktiske toiletsæder til børn. Vi har toiletsæder fra mange af de kendte varemærker så som OKBaby, BabyBjörn og Thermobaby.

Desuden har vi jo, som Nordens største baby og børne butik på internettet, et kæmpe udvalg med alt som du har brug for, skulle det være legetøj, børnetøj eller babyudstyr, så har vi det. Bare kig ind!

Som om ikke dette var nok, så får du her på Jollyroom prisgaranti når du handler! Dette betyder at du kan være helt sikker på at du har fået varen til nettets bedste pris. For øvrigt har vi åbent køb i alle årets 365 dage.