Tøj til Mor

På udkig efter ventetøj til den voksende mave eller ammevenligt tøj? Så er du havnet det rette sted. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af flot og praktisk graviditetstøj og ammetøj, så du kan nyde graviditeten & babytiden med stil.
291 resultater.

Bredt udvalg af lækkert ventetøj og ammetøj

Under graviditeten er der meget at tage stilling til, og både krop og humør er ekstra følsomt. Derfor er det også vigtigt at passe på sig selv og sørge for at have behageligt og smart graviditetstøj, der passer igennem hele graviditeten, og ammetøj til tiden efter. Vælg dit gravid tøj med omhu, og husk at der findes rigtig meget lækkert tøj, der er designet til formålet, hvilket ville være ærgerligt at gå glip af! Uanset om du vil have simple jeans, T-shirt med plads til maven og stretch i livet, eller en smart og sexet festkjole, der viser babybulen frem på elegant vis, så har vi det her. Vi har også et godt udvalg af støttestrømper og mavebælter, der både aflaster og hjælper, samtidig med at de sidder helt usynligt under din trøje eller graviditetsbukser. Nyd graviditeten i fulde drag og sørg for at have godt graviditets tøj og ammevenligt tøj i skabet. Det kan betale sig!

Hos Jollyroom finder du alt til den nybagte mor

Kroppen ændrer sig meget gennem graviditeten, og mange føler sig mere sårbare. Derfor er det også vigtigt, at den kommende mor har det godt og føler sig dejligt tilpas. Lækkert og praktisk tøj, gør en stor forskel under de omstændigheder. Derfor har vi hos Jollyroom sikret et udvalg af både smart og feminint festtøj til gravide og ammende, såvel som praktisk og behageligt hverdagstøj, som holder hele graviditeten igennem, herunder gravid leggings, bluser, smarte ventekjoler og nederdele samt tankini og badedragt gravid. Du finder ventetøj fra populære mærker som Milki, Carriwell for slet ikke at tale om Boob Design og Cache Coeur.

Som Nordens største online butik til barn og baby har vi selvfølgelig også et kæmpestort udvalg til mor, både før og efter fødslen. Find OekoTex og GOTS-certificerede, økologiske produkter. Find fx en smart og sød ammekjole eller ammetop med skjult ammefunktion blandt vores sortiment.