• Reima-header-1920x700.jpg

Reima

Find tøj til store og små børn fra det finske varemærke Reima hos Jollyroom. Se vores store udvalg af Reima børnetøj, vi har alt fra UV-tøj og sommertøj til vintertøj. Reimas hovedfokus ligger på barnets glæde ved aktivitet og bevægelse både inde og ude. De slidstærke, praktiske og smarte designs giver barnet bevægelsesfrihed i alle situationer, uanset årstid, vejr, eller om det leger ude eller inde.

498 resultater.

Reima børnetøj til al slags vejr

Det er vigtigt for børns trivsel, at de har tøj, der er komfortabelt og funktionelt, så de altid kan bevæge sig frit. Når det kommer til børnenes tøj, bør man simpelthen ikke gå på kompromis, men derimod sørge for at de små får akkurat lige så godt og holdbart tøj som det, man selv tager på. Det er jo faktisk lige før, at det er vigtigere, at børnene er klædt komfortabelt og funktionelt på, end det er for os voksne, da de jo leger og er aktive i en uendelighed!

Finske Reima designer og producerer børnetøj af høj kvalitet, så de små kan bevæge sig frit og lege, uanfægtet om vejrudsigten lover sne, regn eller fuld sol! Reima har tøj til børn i alle aldre og er kendte for at være med helt fremme, når det kommer til funktionalitet, kvalitet, sikkerhed og innovation. Alle deres produkter testes desuden af verdens mest ærlige og oprigtige testpanel: nemlig børnene!

Jollyroom har et stort udvalg af børnetøj fra Reima

I vores Reima-sortiment kan du finde skønt tøj til børn fra alle kategorier. Vi har Reima flyverdragter, der med god grund er meget populære, og vi har varme vinterjakker, UV-og badetøj, lækkert uldundertøj, huer, regntøj og meget, meget mere, alt sammen i Reimas skønne design og lækre kvalitet!

Vi har tilmed også et stort udvalg af Reima børnesko, der inkluderer alt fra babysko og børnesandaler til gummistøvler, sneakers og vinterstøvler.

For at du kan være helt sikker på, at du får dit Reima børnetøj eller -sko let og til den helt rigtige pris, giver vi selvfølgelig både online garanti og fri retur på både tøj og sko, så der er ingen grund til at vente!