Musikinstrumenter

Lad børnene spille på legetøjsinstrumenter! Find musikinstrumenter til børn her i vores udvalg, køb en guitar, et keyboard, en xylofon eller måske en sjov mundharmonika? Lad børnene eksperimentere og lege med instrumenter!
122 resultater.

Rigtige musikinstrumenter til børn

Hvad gør musikken ved et barn? Alting! Giv dit barn en gave for livet og lad det lege, spille på musikinstrumenter i børnestørrelse og danse og synge. Det kan ikke ske for tidligt, og der findes heldigvis masser af instrumenter til børn og babyer, faktisk helt ned til under 1 år! Du skal bare bestemme dig til, om du vil gå efter vilde trommer til børnene så de kan blive en rigtigt Animal fra Muppet eller om en xylofon er sjovere.

Akustisk guitar eller trommer til børn

Ud over at være en børne- og babybutik er Jollyroom også lidt af en musikbutik – i hvert fald til børn og babyer. Vi har rigtige musikinstrumenter til børn, både guitarer keyboards, klaverer og trommesæt, men også mindre musiksæt til små børn samt træinstrumenter, som kan tåle hårdhændet behandling. Alle instrumenterne, både de rigtige og legetøjsversionerne, stammer fra kendte og solide varemærker som Nino Percussion, Yamaha og BRIO, men også sjove og flotte varemærker som Cloudberry Castle, Woodlii, Disney og Scanditoy.

Vi har også et par andre ting på hylderne, hvis du mangler noget. Blandt andet kan du finde både dukkevogne, gåvogne, legekøkken og legemad eller fine dåbsgaver til de mindste.