• BabyBjörn-header-1920x700.jpg

BabyBjörn

BabyBjörn er en svensk familievirksomhed, der har opnået international status takket være sine innovative produkter, som kendetegnes af deres høje sikkerhedsstandarder. Virksomhedens mål er at gøre småbørnsfamiliers hverdag lettere med deres højkvalitets produkter til babyer og børn op til 3 år. Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af babyudstyr og produkter til børn fra BabyBjörn. Køb bl.a. BabyBjörn bæresele, weekendseng, vippestol og service.

184 resultater.

Tryghed for både børn og forældre med BabyBjörn

BabyBjörn er et svensk familiefirma, som allerede startede op i 1961. Deres fokus var at gøre hverdagen lettere for småbørnsfamilien, en målsætning, som har gjort mærket kendt og elsket over hele verden. Det første BabyBjörn produkt, som kom ud, var skråstolen, og senere kom så den berømte BabyBjörn bæresele samt rejsesenge, højstole og pusleborde.

Når man har barnet liggende mod sit bryst, mærker man, hvor rigtigt det er at bære barnet i en bæresele. Masser af undersøgelser har vist, at babyen udvikler sig sundere, får mere tryghed og bliver mere rolig, når den får den nærhed til mor og far, så det er lige så godt, som det er fantastisk at holde den lille ny tæt på kroppen den første tid. Bæreselen, såvel som de andre produkter fra BabyBjörn, er ergonomisk, gennemdesignet, let at bruge og, ja, gør livet så meget nemmere for småbørnsfamilien! Var det ikke det vi sagde?!

Stort udvalg af BabyBjörn hos Jollyroom

Her hos Jollyroom har vi et stort udvalg af BabyBjörn. Med et stålsat fokus på at gøre livet lettere for forældre med børn i alderen 0-3 år, har BabyBjörn udviklet produkter, der er både flotte og praktiske. De tilbyder ergonomiske bæreseler til nyfødte, skråstole, der giver forældrene hænderne fri for en kort stund, bestik og hagesmække til de mindste og potter, når den tid er kommet, og du kan finde det hele lige her!

Med farverige former og praktiske egenskaber har BabyBjørn satset på at give både småbørn og deres forældre en god start på livet. Og her hos Jollyroom har vi prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at finde BabyBjörn produkter til en god pris online!