Hagesmække

En hagesmæk er et nødvendigt tilbehør til babyer og små børn ved spisetid. Find bl.a. en hagesmæk i silikone, en hagesmæk med tekst og søde motiver eller et smart spiseforklæde. Når baby får tænder og som resultat begynder at savle meget, kan du med en smart savlesmæk slippe for at skifte babys tøj hele tiden. Se udvalget her.
199 resultater.

Hagesmækker til børnene

Mangler I en hagesmæk til måltidet? Ja, det overlever man jo nok, men hvis man vil undgå madrester og den femte body for i dag, kan det være smart med en god hagesmæk med opsamler og måske ærmer også! Uanset, så er de fleste småbørnsforældre nok enige om, at hagesmækker er en ualmindelig praktisk opfindelse, som bør være tilgængelig, som sparer meget besvær i hverdagen.

Bunker af hagesmække på Jollyroom

Her på jollyroom.dk tør vi godt garantere at jeres barns nye hagesmæk ligger og venter! Vi har alle slags, både hagesmækker med ærmer, hagesmækker i plastik og hæklet kvalitet samt savlesmækker, som let sparer jer for en trøje eller to om dagen. De klassiske hagesmækker ligger side om side med hagesmækker med skrift og med geniale løsninger, der beskytter tøjet. Find hagesmækker både enkeltvis og i sæt eller pakker fra mærker som Pippi, Lullalove, Jollein, BabyBjörn og CeLaVi og mange, mange flere.

Husk at vi er Nordens største nethandle for børnefamilien, og vi har selvfølgelig alt fra babytøj, flyverdragter og puslepuder til stofbleer og dukkehuse, ja, you name it – vi har det!