• Viking-header-1920x700.jpg

Viking

Det norske varemærke Viking gør det lettere for børn at lege udenfor i al slags vejr. De producerer tøj og sko, der holder dit barn varmt og tørt, samtidig med at de tager deres fodaftryk på miljøet alvorligt. Viking har siden 1920 forsynet børn med sko og støvler af høj kvalitet, og nu er de tilmed begyndt at fremstille funktionelt børnetøj. Hos Jollyroom finder du Viking gummistøvler, vinterstøvler, termostøvler og støvler til børn, såvel som flot børnetøj i form af flyverdragter, fleecetøj, uldtøj og vinterjakker.

326 resultater.

Viking – tørre og glade fødder

Viking er en norsk virksomhed med en 100 år lang tradition for vandtætte sko. I alle årene har Viking fokuseret på at trodse det hårde vejr og terræn ved hjælp af fodformet teknologi og forskning. Ved at imødekomme - og ofte overgå - markedets forventninger, har Viking skabt et stærkt og troværdigt brand, og gennem et tæt samarbejde med blandt andet GORE-TEX, producerer de innovative løsninger og ultrabehagelige børnesko.

Viking har også brugt masser af tid og resurser på deres sålteknologi, der har fokus på godt vejgreb på selv de mest udfordrende underlag, som er intet mindre end en nødvendighed for legende børn. Behagelige og praktiske børnesko i holdbart materiale – det finder du altid hos Viking!

Børnesko til al slags vejr

Her på Jollyroom finder du et bredt udvalg af Viking-sko til børn i alle aldre. Vi har alt fra Viking vinterstøvler til sneakers, kondisko og sandaler – med andre ord så har vi sko til børn i alle forhold og på alle årstider. Find jeres børnesko til forår, sommer, efterår og vinter med holdbarhed og komfort i højsædet, og selvfølgelig i mange forskellige størrelser.

Det skal være let at handle børnesko online! Derfor har vi et hav af forskellige farver at vælge imellem. Uanset om du ønsker et par klassiske, ensfarvede gummistøvler eller et par med ildsprudlende drager, så har vi begge dele og alt derimellem! Leder du efter Viking gummistøvler til børnehaven, forede vinterstøvler til kælkebakken, støvler til skovturen eller sandaler til de varme sommermåneder, så garanterer vi, at du finder et par sko fra Viking, der kan klare strabadserne her på Jollyroom.