Legetøj

Her finder du et af Nordens største udvalg af legetøj til børn i alle aldre. I vores sortiment finder du alt fra babylegetøj og byggesÌt til børnebøger og elbiler fra markedets mest populÌre varemÌrker. Shop rundt i vores store legetøjssortiment, og find alt hvad du kan tÌnke dig til barnets legetøjskasse, fra varemÌrker som LEGO, Brio, Playmobil og Disney!
  • avdelare_500x100.png

    Shop efter kategori

  • Julekataloget 2021 er landet!

    Se børnenes yndlingslegetøj fra flere kendte varemærker

POPULÆRE VAREMÆRKER

Alle har skønne minder fra barndommen med en yndlingsdukke, en sej legetøjsbil eller noget helt andet, som udfordrede fantasien under legen og skabte fine øjeblikke, som altid vil huskes. Også i dag gælder det, at nogle børn kun forlader hjemmet med krammebamsen eller overnatter hos bedsteforældrene med sovedyret, og sådan er det med godt legetøj til børn: Det er med til at skabe rammerne for en glad, sund og lærerig barndom! Og nu vi snakker legetøj til børn, så har vi på Jollyroom, fokuseret på at skabe et let tilgængeligt og kæmpestort udvalg af spændende, stimulerende og populært legetøj til børn i alle aldre. Her kan du finde nyt og klassisk, godt og billigt legetøj til babyer såvel som til store børn online, og der findes noget for enhver smag, da vi har sikret et varieret sortiment, så både piger og drenge stilles tilfreds.

Køb dåbsgaver, julegaver eller fødselsgaver til alle familiens børn på én gang, lige her på Jollyroom.dk.

Baby – legetøj til børn 0 år – 2 år

For en lille baby er det spændende at lære former og farver at kende, og blive udfordret på alle sanser, uanset om det er en rangle der rasler, skønne teksturer på aktivitetslegetøjet, som kan mærkes på og bides i, eller om det er de mange fantastiske farver, der tiltrækker de smås opmærksomhed, når de ligger og hygger på legetæppet eller i barnevognen. Vi tilbyder jer alt fra klassiske byggeklodser og puttekasser til aktivitetstæpper med babylegetøj og søde spilledåser forklædt som bamser eller uroer, der let sættes op – alt sammen på et samlet sted.

Junior – legetøj til børn 2 år – 6 år

Når babyen først har lært at gå og er blevet en rigtig lille tumling, så er det tid at komme ud i verden og opleve alt med ekstra fart på. Den store udvikling som små børn gennemgår, kan være svær at følge med i, men de fantastiske gåbiler eller elbiler, som børnene kan køre i selv, er både inspirerende og udvikler motorikken. Det samme gælder de spændende byggesæt fra Lego og Playmobil, der giver mange timers udfordring til hjerne og finmotorik, for slet ikke at nævne det store udvalg af trælegetøj, der rangerer fra klassiske trækkelegetøj til fine togbaner med figurer og landskab til.

Barn – legetøj til børn 6 år – 11 år

Større børn kræver sejere legetøj, og bare fordi de små piger og drenge er blevet næsten store, holder de ikke op med at lære af udfordringer i legen. Vi anbefaler fjernstyrede biler, dukkehuse, fede togsæt med bord til, DIY tasker, hæfter, armbånd og meget mere kreativt legetøj, samt de komplicerede samlesæt og spændende spil til børn, eller de helt unikke spion- og agentsæt til de mere videnskabeligt orienterede børn. Så det er bare med selv at gå på jagt efter det helt perfekte legetøj til dit barn her.