Paw Patrol

Paw Patrol er en animeret tv-serie skabt af Keith Chapman. I serien følger man hvalpene Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall og Zuma på alle deres eventyr mens de redder byen fra forskellige farer og katastrofer. Paw Patrol er hurtigt blevet en favoritserie hos både børn og forældre, takket være det lærerige indhold og gode moral i handlingen. Her på Jollyroom finder man masser af sjove og seje produkter med de populære Paw Patrol hvalpe - Børnene kommer til at elske det!

  • v44 Paw Patrol Logo.png

205 resultater.

Legetøj, tøj og møbler med Paw Patrol til børn

Kombinationen af søde hundehvalpe og heltemodige eventyrere er vel en garanteret succes hos de fleste børn, og med de seks friske hvalpe, Chase, Skye, Marshall, Rubble, Zuma og Rocky samt drengen Ryder fra den populære TV-serie, har fantasien gode kår.

Som småbørnsforældre har du garanteret også stiftet bekendtskab med den animerede serie, hvor børn og hunde i fællesskab redder byen og viser, hvad sammenhold og god opførsel betyder – ja, børnene elsker det - og så er de farverige motiver simpelthen ikke til at stå for!

Kæmpe udvalg af produkter med Paw Patrol til børn

Figurer såvel som motiver med hundene indgår på og i alverdens produkter, som vi på Jollyroom selvfølgelig har sikret os, at vi har på hylderne! Paw Patrol børnemøbler, børnespil og sengetøj, børnetøj med Chase eller Skye eller tøjdyr og fodtøj, hvor både piger og drenge kan glæde sig over at have Paw Patrol-vennerne med i løbet af dagen.

Mangler du noget eller har du spørgsmål, så ring fluks til vores dygtige kundeservice eller skriv en mail. De sidder klar til at hjælpe alle hverdage, og husk desuden, at du har 365 dages åbent køb og fri retur på tøj og sko samt mulighed for at bruge vores prisgaranti på de fleste produkter, så du ved at du køber til den bedste pris online!

Må vi invitere dig forbi resten af sortimentet? Husk at Jollyroom har Nordens største udvalg til børnefamilien, og vi har bjerge af sjovt og lærerigt legetøj såvel som fantastiske børnesenge og lækkert sengetøj samt tøj til alle størrelser, så få det hele med, mens du er her.

Velkommen indenfor!