• pinepeak-header-1920x700.jpg

Pinepeak

Det populære varemærke Pinepeak specialiserer sig i produkter, der tilfører fart og action til børnenes udeleg. Blandt sortimentet finder du legetøj til både sommer og vinter, der giver ungerne sjove oplevelser i det fri. Kør fx afsted på et spændende sommereventyr med en hurtig løbecykel, eller drøn ned ad de sneklædte bakker på en fed Snow Trike!

156 resultater.

Pinepeak løbehjul og cykler til børn      

Pinepeak er vilde med aktive børn, og de udvikler hele tiden nye cykler, løbecykler, løbehjul og superseje kælke m.m., der giver mulighed for leg og sport på tværs af alle årstider. Hos Pinepeak er der tænkt over designet, mulighederne for at udføre stunts og, sidst men ikke mindst, sikkerheden, som er vigtigt, når man skal suse derud af på asfalt eller snepister. De forskellige dele er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så børnene står godt og sikkert fast, får god affjedring og kan justere højden, så den passer præcis til barnets egen højde. Der er – med andre ord – ingen undskyldning for ikke at slippe krudtuglerne løs, og lade dem afprøve deres evner i den virkelige verden!

Er I mere til et overskueligt spil bordfodbold eller Air Hockey i kælderen, så er Pinepeak faktisk også helt med på beatet og har designet borde med flere spil, så du får mange spil i ét!

Pinepeak leg og cykler hos Jollyroom

Vi har Nordens største udvalg af alt til barn og baby, og det tager vi seriøst. Her kan du købe det hele på én gang, også cykler og løbehjul til børnene, når gavetiden nærmer sig. Find seje trick løbehjul, smarte løbecykler til de mindste, ultrasmarte gokarts og store have trampoliner, alt sammen sjovt legetøj, som giver børnene masser af aktiv leg og fart over feltet, og til jer forældre, giver det glade, sunde og trætte børn, når sengetiden nærmer sig.

Kom indenfor i vores kæmpestore sortiment, som inkluderer alverdens legetøj til børn, både sjove elbiler, skønne rutsjebaner og legehuse for ikke at tale om stangtennissæt og alt det andet legetøj, som står på ønskesedlen til jul og fødselsdage.

Husk, at vi altid tilbyder prisgaranti, så du handler til en god pris online, og har du spørgsmål eller er du i tvivl, så sidder vores superkompetente kundeservice klar på mail og ved telefonen alle hverdage.