Trampoliner

Er I på udkig efter en lille indendørs trampolin eller en stor trampolin til haven? Her finder du et bredt sortiment af børnetrampoliner samt trampolin tilbehør, såsom net og kantpude til trampolin. Vælg en stor eller lille Pinepeak, EXIT, Salta eller BERG trampolin, de er rund eller firkantet.
61 resultater.

En trampolin til enhver have!

At hoppe på trampolin er blandt mange børns bedste barndomsminder, og det er nok det tætteste, vi kommer på at flyve, når vi er små. Giv børnene adgang til en stor skøn legeplads i haven med både sikkerhedsnet og stige, og de kan hoppe, flyve og lave saltomortaler på trampolinen i evigheder. En trampolin stimulerer ikke kun lattermusklerne, men også balancen og hele kroppen, og på store trampoliner er der plads til både venner og familie, så alle kan være med i legen.

Trampolin med sikkerhedsnet og stige

Når børnene er vokset ud af hoppeborgen og den lille indendørs trampolin, er det tid til at finde en stor trampolin til haven! Når du køber en trampolin, er det værd at overveje, om det skal være en nedgravet trampolin, eller om du hellere vil have en med stige – og er det bedst at vælge en rund eller firkantet trampolin? Sørg også for at købe et net til trampolinen! Find den perfekte løsning til din familie, med eller uden stige og i den helt rigtige form og størrelse. Men hvorfor stoppe ved en trampolin? Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af udendørs legetøj til haven: alt fra legehus og gynge til rutsjebane og sandkasse, så du kan skabe en supersjov legeplads i haven!

 

Hvilken størrelse trampolin skal man vælge?

Størrelse betyder noget, når det kommer til valg af trampolin – en vigtig faktor er plads og sikkerhed. For familier med store haver eller terrasser giver en stor firkantet trampolin et stort hoppeareal og passer godt, når man vil udnytte så meget plads som muligt. Er pladsen derimod begrænset eller vil du kunne bruge trampolinen indendørs, kan en lille trampolin være mere passende.
Trampolinens størrelse bør tilpasses efter, hvor meget plads du har til rådighed samt familiens behov, men en diameter på 2,4 til 4,3 meter anbefales normalt. Husk, at der også skal være en sikkerhedsafstand omkring trampolinen.

Hvis du har flere spørgsmål om trampoliner, vil vi gerne benytte lejligheden til at anbefale vores store Trampolinguide, hvor du kan finde en masse god og vigtig information inden dit køb af trampolin.

 

Hvornår skal man tage trampolinen frem?

Der er en sæson for alt, og trampoliner er ingen undtagelse. Det bedste tidspunkt at sætte en trampolin op er, når vejret bliver varmt om foråret. Så kan man nyde den hele sommerhalvåret med alt fra forårssjov til efterårshygge. Med en trampolin af høj kvalitet til indendørsbrug kan enhver dag være en perfekt trampolindag, uanset om det er regn eller solskin.
Når du sætter trampolinen op, skal du sikre dig, at jorden er fast og tør, og at der ikke ligger noget der, hvor den skal stå. Det er også en god idé at kontrollere, at vejrudsigten ikke lover kraftig vind eller storm.

 

Hvordan måler man en trampolin?

Ved at omhyggeligt måle din trampolin, så du kender målene, kan du finde passende trampolin tilbehør, såsom måtte, kantpude, sikkerhedsnet og betræk, der passer perfekt til lige præcis din trampolin.
Diameteren på en rund trampolin måles fra kant til kant, på tværs af midten. En rektangulær trampolin bliver derimod målt fra det ene hjørne til det modsatte, i længde og bredde. Og glem ikke højden, hvis du vil have sikkerhedsnet eller skal vide, hvor meget plads der er.
Det er værd at bemærke forskellen mellem rammestørrelse og måttestørrelse: måtten er mindre på grund af den plads, fjedrene optager. Mål selve måtten for at få hoppefladen, som kan være vigtigt at vide ifm. sikkerhed og anvendelighed.

 

Hvilken trampolin er bedst?

Når det kommer til, hvilken trampolin der er bedst, så handler det ikke kun om at hoppe. Det handler om sikkerhed, holdbarhed samt selvfølgelig behov og budget.
I vores sortiment finder du flere forskellige varianter fra populære og pålidelige mærker som BERG, EXIT, Plum og Pinepeak. En trampolin med sikkerhedsnet er en gentagende vinder, der sørger for, at børnene er så sikre som mulige, når de hopper. En firkantet trampolin scorer også ofte højt pga. den professionelle fornemmelse og ydeevne. Før du beslutter dig, bør du læse anmeldelser, sikkerhedsvurderinger og om muligt feedback fra faktiske brugere, som ofte viser, hvor holdbar og sjov en trampolin er i det virkelige liv. Hvert skridt mod den perfekte trampolin er et skridt mod at skabe de specielle familieøjeblikke fyldt med latter, motion og flyvende glæde.

Hos Jollyroom forstår vi, at en trampolin er mere end bare en legeplads, så vælg med omhu, mål omhyggeligt op og hop trygt ind i et valg, der passer perfekt til din families behov. Uanset, om det er en stor, firkantet trampolin til den håbefulde gymnast eller en indendørs trampolin til den energiske lille bandit med krudt i måsen, har vi muligheder klar til at springe ind i jeres liv.