Trampoliner

Er I på udkig efter en trampolin til haven? Her finder I gode og sikre trampoliner fra kvalitetsvaremærker som fx Berg og Pinepeak. Skal trampolinen være nedgravet eller stå på jorden, være firkantet eller rund, have net, kantpude og andet tilbehør? Se alle vores modeller, der selvfølgelig lever op til sikkerhedskravene!
69 resultater.

Sæt en trampolin i haven

En tur på trampolinen bliver et af børnenes bedste barndomsminder, og det er nok det nærmeste vi kommer på at flyve, når vi er små. Lad børnene få et af de store, vidunderlige legeredskaber i haven med både sikkerhedsnet og stige, og så er det bare med at hoppe, springe, flyve og lave akrobatøvelser på trampolinen for små som store børn. En trampolin træner både lattermusklerne, balancen og alle de andre dele at krop og hjerne, og der er plads til søskende og venner på måtten, så børnene kan hoppe og springe sammen hele sommeren.

Trampoliner med sikkerhedsnet og stiger

Når børnene er vokset fra den fantastiske hoppeborg og de små trampoliner, er det på tide at finde den store trampolin frem! Når I køber en havetrampolin, er det smart at overveje, om den skal graves ned i niveau, eller om I skal købe en stige med, og skal det egentlig være en rund eller firkantet trampolin? Desuden skal der selvfølgelig være sikkerhedsnet rundt om trampolinen, og det findes også her. Find den perfekte løsning for jer: med eller uden stige og i den helt rigtige form og størrelse. Trampoliner og tilbehør er der nemlig nok af, specielt fra mærker som Pinepeak og Berg. Men hvorfor stoppe her? På Jollyroom kan du finde et stort udvalg af legetøj til haven, der både inkluderer legehuse, gynger, rutsjebaner og klatrestativer, så I kan lave en supersjov legeplads i haven!