Rutsjebaner

Lav dit hjem eller have om til en sjov legeplads. Vi har noget til alle børn, uanset om du leder efter en udendørs eller indendørs rutsjebane. Hos os finder du et stort udvalg at rutsjebaner i forskellige farver, temaer og størrelser, bl.a. den populære Little Tikes rutsjebane og et gyngestativ med rutsjebane.
35 resultater.

Sjove rutsjebaner til ethvert eventyr!

Rutsj ind i vores store rutsjebane udvalg, der kan forvandle ethvert sted til et legeparadis for børn! Uanset om du leder efter en lille indendørs rutsjebane eller en stor udendørs rutsjebane til tempofyldte aktiviteter, har vi den perfekte løsning, der uden tvivl vil underholde dine børn i timevis.

At klatre op i et legetårn med rutsjebane og suse ned igen, bliver man aldrig træt af. Udover at være en perfekt måde at træne motorikken på, er det også sjovt og underholdende. Der findes utroligt mange forskellige legestativer, der alle er designet til at give forskellige typer af udfordringer, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dit barn.

Til de store børn kan det være en god idé at anskaffe sig et større legetårn med rutsjebane, rebstige & klatrenet, som både øger klatrelysten og giver en passende udfordring. Til de mindste børn er en lille rutsjebane måske nok, og når de bliver ældre, kan man købe dele, der forlænger rutsjebanen eller købe et gyngestativ med rutsjebane, der giver mange sommerfugle i maven, når man suser afsted.

Til de varme sommerdage har vi vandrutsjebaner i forskellige former – dem, hvor du kan rutsje afsted på maven, og dem, du kobler en haveslange på, så det næsten er som at have sit eget vandland! Sæt et badebassin for enden af vandrutsjebanen for at få sommerens bedste vandoplevelse i din egen have!

Udeleg til store og små

Hvis der er et sted, hvor børn bruger meget tid, så er det på legepladsen. Med alt fra gynge & legetårn til rebstige og badebassin med rutsjebane kan du være sikker på, at børnene altid har det sjovt, og hos Jollyroom har vi det hele!

Vi har selvfølgelig også mindre rutsjebaner til de små børn, da de jo også skal kunne være med til al det sjove! Her hos Jollyroom finder du det, du skal bruge for at få den bedste legeplads nogensinde. Vi forhandler naturligvis kendte mærker som Smoby, Little Tikes og Jungle Gym, som alle byder på sjovt og sejt udendørs legetøj til børn.

Har du en lille Disney-fan derhjemme, så har vi også rutsjebaner og andre legeredskaber med motiver med yndlingsfigurerne, eller hvorfor ikke farverigt udendørs legetøj fra Little Tikes og oppustelige vandland fra Bestway. Og du må ikke glemme, at vi har prisgaranti, så du altid kan være sikker på, at du får en rigtig god pris på udendørs legetøjet.