Gynger & Gyngestativer

Findes der noget sjovere end at flyve gennem luften på en god gynge? Giv børn og baby en ekstra sjov sommer med en sansegynge eller et gyngestativ i haven. Vi har alt fra et legestativ med rutsjebane, gynge, sandkasse og legehus til et simplere gyngestativ med rebstige og vippe. Se det store udvalg her.
78 resultater.

Gynger og gyngestativer til aktive børn i alle aldre

Mon ikke de fleste forældre husker de skønne øjeblikke, når verden vendte rundt, og man næsten fløj af gyngen, mens det kildede i maven. Om det var i skolegården, på legepladsen eller hjemme i baghaven, så er gynger og gyngestativer noget helt specielt, når vi taler om udelegetøj!

Gynger er, til enhver tid og til store som små børn, det allerbedste udelegetøj, som har bevist sit værd igennem utallige generationer, både som et bræt mellem to snore, et reb med en knude i det største træ, og som de mere moderne plastikgynger til babyer og små eller store børn. Lad børnene opleve sommerfugle i maven og luft under vingerne, når de gynger højt og vildt – men sikkert, i gynger og fra gyngestativer i forskellige designs og udformninger. Og husk at man kan få gynger, hvor der er plads til flere børn på samme tid, så det bliver både sjovt og socialt at lege og bevæge sig i takt med hinanden og gyngen.

Find den helt rigtige gynge til dine børn, med eller uden gyngestativ

Her på Jollyroom har vi anstrengt os kraftigt for at sikre et varieret og stort udbud af gynger og gyngestativer i alle tænkelige modeller og farver. Vi har en gynge til alle børn, både fine og sikre babygynger fra kendte mærker som WoodliiPlasto og Little Tikes og enklere gynger til større børn. Du kan også finde de solide og populære gyngestativer fra Hörby Bruk, og hvis du er på jagt efter en helt klassisk børnegynge, ja, så har vi da også det! Har I forresten overvejet en fugleredegynge eller trapez ringe som et utraditionelt alternativ? Find den perfekte gynge i plast, metal eller træ, præcis som I vil have det.

Tjek også vores andre udelegetøj som f.eks rutsjebaner, legehusesandkasser med låg. Der er ingen ende på udelegen hos Jollyroom.dk!