Plasto

Hos Plasto tager det holdbare og farverige kvalitetsplast former, der inspirerer børnene til aktivitet, eksperimenteren og masser af leg!

Plasto har siden 1954 lavet legetøj, som aktiverer børnene, og deres legetøj kan bruges både ude og inde.

Plasten nærproduceres på Åland, er garanteret fri for ftalater og tungmetaller, og det holdbare materiale giver form til tusindvis af skønne, praktiske og slidstærke legesager.

Find dine babygynger, sandsæt, gå-vogne, legetøjsbiler, slæder og meget mere her i vort store udvalg!

 

42 resultater.

Plasto udendørslegetøj til aktive børn

Nordiske Plasto er en dygtig og erfaren leverandør i legetøjsbranchen. Plastos legetøj er produceret på Åland og er lavet af slidstærk plastisk, der kan tåle både vind og vejr, og så er det selvfølgelig fri for ftalater, tungmetaller og andre skadelige emner, så du ikke går på kompromis med barnets sundhed.

Køb dit Plasto legetøj på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et fint sortiment af Plasto kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. Ja, vi har noget til en hver smag. Var det noget med en Plasto gynge, for eksempel? Eller en Plasto traktor eller gravemaskine? Eller måske en legetrillebør og en pakke med sjovt sandlegetøj?

Ja, vi har det hele når det kommer til Plasto legetøj, så det er bare med at tage et kig. Og husk: Her på Jollyroom får du altid prisgaranti, når du handler. Derfor kan du finde Plasto legetøj, og alt andet for den sags skyld, til den bedste pris på nettet!