Vintersport

Vinteren er ensbetydende med masser af sjove udendørsaktiviteter. Kig ind på siderne og find masser af vintersportsudstyr i de forskellige vintersportskategorier. Her har vi ishockeyudstyr, slalomski, langrendsski og snowboards!
214 resultater.

Ski, kælke og slæder til børn

Vinterferie eller bare vinter. Det er om at komme ud på ski, slæde, kælk og snowboard, når jorden er hvid og der er mulighed for at suse derud ad! Her kan både børn og voksne nyde farten og den friske luft lige meget og på samme tid. Er I dem, der rejser med hele familien til rigtige pister med skiene på nakken eller dem der tager det roligt med slæde, den lokale kælkebakke og varm kakao derhjemme efterfølgende? Uanset, så er vinteren en skøn mulighed for at udfordre naturen og få fart over feltet med rigtige vinterlege!

Vintersport på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi selvfølgelig alt det udendørs legetøj, der har med vintersport at gøre, både babyslæder, kælke, ski, snowkicks og snowracers for ikke at tale om snowboards, alle fra kendte og elskede mærker som STIGA, Pinepeak, HEAD, Fischer og mange flere, så hold jer ikke tilbage, men sørg for at være klar, når de første snefnug falder!

Husk godt vintertøj til børnene, og skal der mere sjov til ude i haven, så kig ind og se vores legetårne og legehuse, eller hvad med en trampolin eller et løbehjul til sommerhalvåret? Vi har ca. alt, og vi tilbyder både prisgaranti og 365 dages åbent køb.