Sneakers

På udkig efter et par børnesko? Se vores udvalg af sneakers fra kvalitetsmærker som Viking, Hummel, Puma, Nordbjørn, Leaf og Superfit. Her finder du alt fra du fra vandtætte goretex sko til børn og bløde sneakers med for til sjove blinkende sneakers, der lyser op, hver gang børnene tager et skridt.

Topliste

460 resultater.

Hvilke sneakers skal jeg købe?

At vælge det rette par sneakers til dine børn kan have afgørende betydning for deres daglige eventyr. Uanset om de udforsker legepladsen, er på vej til skole eller er afsted på familieudflugt skal deres sko støtte og beskytte de små, aktive fødder.

Når det kommer til sneakers børn, findes der mange forskellige slags alternativer på markedet. Der er dog nogle vigtige egenskaber, som er værd at have i mente, når man som forældre leder efter den ultimative kombination af holdbarhed, komfort og stil. Vandtætte sneakers er et musthave til regnfulde dage og vandpytter. Og glem endelig ikke Gore tex sneakers, der er mestre i vandtæt og åndbar beskyttelse. Disse sneakers har en membran, der slipper fugt ud, samtidig med at den holder vand ude, så fødderne holdes tørre og komfortable hele dagen. Varemærker som Viking, Superfit og Ecco forstår dette behov og har designet sneakers, der holder de små tæer tørre, uanset vejr.

Til børn, der godt kan lide at gå på opdagelse, og som ikke lader lidt kulde stoppe dem, er forede sneakers det perfekte valg. De har et ekstra varmt lag, der gør dem perfekte til køligere dage og sørger for, at det sjove ikke slutter, bare fordi temperaturerne synker. Sneakers med for giver børnene skøn komfort og varme, så de kan lege i timevis på legepladsen.

Blinkende sneakers er, med det sjove lille touch, blevet et stort hit blandt yngre børn. Det legende lys lyser ikke kun et hvilket som helst outfit op, det hjælper også børnene med at være synlige, nå det er mørkt. Det er sneakers, som børnene glæder sig til at tage på og vise frem til sine venner!

Sneakers til alle årstider

Sneakers er alsidige sko, der tilgodeser aktive børns behov hele året rundt. Når du vælger det perfekte par, kan du tænke på sneakers som værende tilpasningsbare. Sko, der passer til de fleste årstider, har ikke kun en økonomisk fordel, de forenkler også beslutningsprocessen for travle familier.

I løbet af forår og sommer er det vigtigt at have sko med en god åndbarhed. Sneakers til børn, der giver god luftcirkulation, kan afhjælpe svedige fødder og det ubehag, der følger med. Sådanne sneakers har ofte en lav vægt, så børnene kan løbe og lege uden at føle sig tynget. Hos Jollyroom finder du også et bredt udvalg af sko, hvor det er muligt at vaske sneakers i vaskemaskine, så du får en lettere hverdag.

Efteråret kræver robuste sko, når jorden dækkes af blade, og regndråber begynder at falde tæt. Vandtætte sneakers er perfekte til denne årstid, da de beskytter mod våde vejrforhold. Børnene kan hoppe i alle de vandpytter, de ønsker, uden at du behøver bekymre dig om våde og kolde fødder. Vinteren kræver lidt mere af børnenes sko, og her bliver isolering en afgørende faktor. De forede sneakers bliver heltene og kan være barrieren, der beskytter mod kulden.

Med det perfekte par sneakers kan du være sikker på, at dit barn med lethed og komfort vil være i stand til at takle, hvad end der venter udenfor. Her hos Jollyroom finder du sneakers til alle årstider, med det allernyeste indenfor skoteknologi og design. Vores udvalg inkluderer børnesko fra pålidelige og populære mærker som Hummel, Ecco, Puma, Leaf, Superfit, Viking og Nordbjørn.