Udemøbler

Smarte, søde havemøbler til børn og udendørs bord og bænkesæt, så udelivet kan nydes med stil. I vores udvalg af fine og funktionelle udemøbler til børn finder du det perfekte sted at holde skovtur eller side og lege i solen!
17 resultater.

Havemøbler i børnestørrelse

Når børnene har leget ude i flere timer kan det være skønt at tage en slapper eller måske få sig et glas saft og lidt snacks, uden at man skal ind og tage sko og jakker af. Her er det jo skønt at have havemøbler designet til ungerne, for jo – de fine havemøbler på terrassen er da gode og til voksne, men de er måske ikke det bedste sted at sætte sig, når man har leget i sandkassen eller har græspletter på tøjet, for slet ikke at tale om, hvor svært det er at nå op til bordet. Desuden ser det superfint ud med et lille picnicbord med parasol i haven, hvor børnene kan sætte sig og tage en pause i ny og næ.

Find masser af havemøbler til børnene her på Jollyroom

Her på Jollyroom kan du finde masser af fine havemøbler i børnestørrelse. Som Nordens største webshop inden for barn og baby har vi et stort udvalg af havemøbler i alle afskygninger til børnene. Du kan finde alt fra solstole, borde og bænke, picnicborde med eller uden parasol, i træ eller plastik, ja stort set lige de havemøbler, du vil have, kan du finde i vores flotte udvalg. Så er der jo også den fordel, at vi altid har prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris!

Når du nu alligevel er i gang med at se efter børnemøbler til haven, kan det jo være, at der mangler en sandkasse, et legehus, en trampolin eller hvorfor ikke et badebassin. Du finde masser af disse fantastiske møbler og legeredskaber fra kendte mærker som BestwayIntexKidkraftSmoby og mange flere.