• Kidkraft-header-1920x700.jpg

KidKraft

I Jollyrooms store sortiment finder du herlige produkter fra KidKraft.

KidKraft er en amerikansk virksomhed, der fremstiller legetøj og møbler af højeste kvalitet. I virksomhedens legetøjssortiment finder du bl.a. produkter til at sklabe et legetøjskøkken, dukkehuse, togbaner og pædagogiske aktiviteter - en stor del af disse er endda fremstillet af træ.

Børnemøbler fra KidKraft forbinder praktiske løsninger med farverigt design, der passer perfekt på børneværelset.

47 resultater.

Kidkraft til børns fantasi

Kidkraft er et ældre varemærke, som har bevist sit værd, og navnet er sigende for det, som legetøjs- og interiørmærket står får – nemlig børnenes skaberkraft. Her er det især børnenes fantasi og trælegetøj af høj kvalitet, som tilsammen skaber det ene inspirerende legetøj efter det andet og helt utroligt lækre møbler til børneværelset. Møbler der giver endnu mere liv og fornøjelse til hverdagen. Med Kidkraft får vi nemlig både farverige og flotte dukkehuse til børnene, smarte og praktiske reoler og børnesenge, sjove sandkasser og fine legekøkkener, og det er bare nogle få af deres produkter.

 

Legetøj og indretning fra Kidkraft på Jollyroom

Uanset om I mangler en fin bogreol eller en smart børneseng i racermodel, så har Kidkraft det, og hvis I er på jagt efter en prinsesseseng eller et kongeligt dukkehus, som kan underholde i timevis, ja så har Kidkraft det, og et supercharmerende og sjovt legekøkken eller en smart solstol i børnestørrelse, det findes sørme også! Og på Jollyroom har vi selvfølgelig masser af Kidkraft sammen med de andre skønne og sjove kvalitetsmærker, som vi har samlet til jer, for at I har noget at vælge imellem, når børneværelset skal indrettes, og ungerne skal have deres ønske opfyldt i fødselsdagsgaven.

Hvis du har tid, så tag et kig forbi resten af sortimentet: Vi har både spændende gåvogne og dukkevogne, masser af trælegetøj og babylegetøj samt legemad til legekøkkenet.