Dukkehuse

Et dukkehus er en klassiker, der giver stof til fantasien og utallige sjove lege. Med de rette dukker og tilbehør til dukkehuset er der ingen grænser for, hvor mange spændende oplevelser dit barn kan få. Du kan f.eks. give dukkernes bolig et personligt præg med dukkemøbler, eller installere lys i dukkehuset for at gøre det ekstra livagtigt. Find alt til dukkehuset her!
119 resultater.

Et dukkehus fortryller barnets hverdag

Med et dukkehus på børneværelset har man både en stilfuld indretningsdetalje og et skønt og sjovt legetøj til barnet. Dukkehuset, som den tidsløse klassiker det er, bliver aldrig for gammel til at fascinere og underholde de små, og dukkehuse, ja, de findes i alle mulige former, størrelser og modeller, og så findes der bjerge af sjove, fine og fortryllende dukkehusmøbler, indretningsdetaljer og andet tilbehør til præcis jeres børns dukkehus. Og hvis I vil, er der både sjove dukkedyr, fine dukkefamillier og hyggebamser, der passer ind i dukkehusene, så de kan blive beboede og barnet kan komme i gang med at lege sig ind i sin helt egen verden. Lad os sige det kort og godt: Dukkehuse hører til i børnenes verden og danner rammen om alt, hvad barnet kan fantasere og forstille sig til!

Små og store dukkehuse og tilbehør på jollyroom.dk

Her på jollyroom kan vi tilbyde alle mulige slags dukkehuse.  Et rigtigt Lundby dukkehus eller måske en flot bolig til Barbie? Eller hvad med et superfint dukkehus fra Playmobil? Intet problem! Når vi siger, vi har alle slags dukkehus, så mener vi alle slags dukkehuse.

Ud over dukkehus kan vi selvfølgelig også byde på alt, hvad I skal bruge til at indrette de små dukkehuse med samt dukke- eller dyrefamilier, der kan bo der. Find både dukketøj, dukkesenge, dukkemøbler og alt muligt andet tilbehør til dukkerne og dukkehusene. Her kan du også finde en forhave og en dejlig terasse, hvor dukkerne kan sidde og nyde sommersolen. Der er simpelthen ingen ende på mulighederne for det gode dukkeliv.

Husk at, når du handler på jollyroom.dk, så er du garanteret den bedste pris online, for vi tilbyder nemlig prisgaranti med et smil. Køb det flotteste dukkehus til den bedste pris, og glæd jer over et helt fantastisk legetøj.

Fik I alt legetøjet med? Find alt fra sjove Wheely Bugs til fede cykler og storslåede togbaner i vores store legetøjsafdeling

Happy shopping!

;