Gåbiler

Få gang i de små fødder med en sjov gåbil. Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af spændende gåbiler i mange forskellige farver. Du kan finde spændende modeller fra talrige varemærker som Mini Speeders, Mercedes og Disney.
106 resultater.

Gåbiler til børn

I ved det godt! Når man er helt lille og kan sidde overskrævs på en smart gåbil eller gåmotorcykel, så kører det derud af, til man nærmest har røde slidmærker på inderlårene, for det er- bare- så- SJOVT! Hvem har ikke lyst til at drøne derud af i fuld fantasi med rumpen i sædet på en sej Audi gåbil eller en af de søde Mini Speeders?!

Ud over at være et stimulerende og lærerigt legetøj til de mindre børn, så er en gåbil også et dejligt diverst legetøj! Nogle gåbiler har et højt ryglæn, så de kan bruges til gåvogn, når barnet lige har lært at gå, og nogle har fine rum, hvor man kan gemme legetøj, før man skal ud og køre. Andre gåbiler er sågar udformet som mus, bier og mariehøns, eller hvad med en stor og flot gravko med grab? Børnene får udfordret både deres motorik, balance, fantasi og kondition, når en gåbil indgår i den personlige samling af spændende og populært legetøj.

Gåbilen til dit barn

Dit barn skal selvfølgelig have præcis den gåbil der vækker størst glæde hos ham eller hende, og på Jollyroom stræber vi efter at have alt, hvad børnefamilien drømmer om, så vi har både søde gåbiler fra Little Tikes og Wheely Bug, retro gåbiler fra Mini Speeders og gåbiler i plast og metal fra Alex's Garage, ja, selv gåbiler med tag kan vi klare! Alle varemærker rækker fra praktisk og holdbart til superlækkert design med sjove detaljer og vi tilbyder dig prisgaranti, så du ved at du får din gåbil til den billigste pris online.

Var der andet? Husk at vi har Nordens største udvalg til barn og baby, så du kan få det hele her. Tjek resten af vores legetøj og babylegetøj, løbecykler, pedalbiler og meget mere.