Løbecykler

En løbecykel, også kaldet balancecykel eller gåcykel, er en cykel uden pedaler, som hjælper små børn med at udvikle balancen på en tryg og sjov måde, så de lettere kan lære at cykle. Hos Jollyroom finder du løbecykler med enten 2, 3 eller 4 hjul til børn fra 1 - 5 år. Se populære varemærker som Puky, Globber, Pinepeak og Stiga.
41 resultater.

Sæt fart på barnet med en sjov løbecykel

De fleste forældre kender det nok; hele familien er ude at gå tur, men de mindste ben har svært ved at følge med, og når børnene er kommet i den berømte ”kan selv-vil selv”- alder, ja så er gode råd dyre. Her kan en god løsning være en løbecykel. En løbecykel er skøn, da den er superalsidig, ja faktisk kan man sige, at den både er gåcykel, løbecykel og balancecykel i ét, da det er barnets energiniveau, der sætter farten, samtidig med at balancen udvikles. De fleste børn er klar til deres første løbecykel, når de er omkring 1-2 år, og når I skal vælge den helt rigtige cykel til jeres barn, gælder det om både at se på cyklens højde og barnets benlængde. Vi har derfor gjort en dyd ud af at skrive både mål og anbefalet alder under alle vores løbecykler, så I, som forældre, har de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige model til jeres barn..

Stort udvalg af løbe- og balancecykler

Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af løbecykler til børn, der indbefatter alt, lige fra en miljøvenlig løbecykel i træ til lynhurtige racere i smarte designs og med gummihjul samt god affjedring fra populære mærker som Pinepeak, StigaSmoby og Woodlii! Vi vil helt sikkert også anbefale, at du tager et kig på vores store udvalg af flotte og gennemtestede cykelhjelme, der tager fra, hvis balancen svigter. Se også gerne på resten af vores store sortiment, som blandt andet inkluderer børnecykler, trehjulede cykler og løbehjul til børn, der allesammen er supersjove at lege med udendørs.

Du kan altid finde en prisvenlig løbecykel hos os, da vi giver prisgaranti på hele vores sortiment, så du kan være sikker på at få den bedste pris på nettet.