Havespil

Når sommeren kommer, skal vi ud og nyde det dejlige vejr – helst med venner og familie! Vi har samlet sjove havespil og udespil til formålet, herunder kongespil, kroket, frisbee, boldbræt eller strandtennis. Rul ned og se vores udvalg her.
108 resultater.

Underholdning for hele familien med udeleg og havespil

Når solen endelig kigger frem bag skyerne og varmen stiger til sommertemperaturer, så er det nu, man skal gribe muligheden for at spille udendørs spil i haven med hele familien. Hvem kender ikke kroketstrandtennis og den lille frisbee. Og det er blot nogle af de mest populære spil i sortimentet, når danskerne skal ud og lege, både børn og voksne sammen!

Stort udvalg af udendørs spil hos Jollyroom

På Jollyroom har vi gjort os umage, for at samle et godt og bredt udvalg til jer af legetøj og spil til at spille i haven, i gården, på sportspladsen eller stranden. Vi har havespil til hele familien, som inkluderer alt fra strandtennis til kongespil og boldspil.

Til den tid, når legen er slut, har vi desuden badebassinerrutsjebanergynger og gyngestativer samt meget mere fra mærker, der inkluderer BestwayStiga og Hörby Bruk for blot at nævne nogle få.