Er børnene for store til gåbilen, er næste skridt en pedalbil, en gokart eller hvis der skal køres offroad i haven, eller en pedaltraktor. En af grundene til, at vores seje pedalbiler eller gokarts er et super godt valg til børnene, er at det er super god motion og fantastisk sjovt på samme tid. Se alle vores pedalbiler lige her.
92 resultater.

Pedalbilen – en evig klassiker

En pedalbil er den perfekte kombination af bil og cykel! Ved at trampe i pedalerne lærer dit barn, hvordan man kan kontrollere farten og med et rigtigt rat, føles det næsten som om, man kører i sin egen bil. Børn elsker at efterligne de voksne, og med en pedalbil er det næsten som at køre i en rigtig, ægte bil. Det er nok også derfor, at gokarts, pedalbiler og -traktorer er legetøj, der aldrig går af mode, men derimod er et hit hos børnene sommer efter sommer!

Hvilken pedalbil skal I købe?

Der findes et hav af forskellige pedalbiler og -traktorer at vælge mellem fra en række af gode varemærker, så det kan være svært at vælge præcis, hvilken én man skal have. På Jollyroom har vi alt fra klassiske pedalbiler og dem, der ligner de voksnes, til pedaltraktorer med anhænger og vogn. Med vores brede udvalg håber vi også, at vi har noget, som falder i din smag. Vi har nemlig masser af biler i god kvalitet fra populære varemærker som Pinepeak, Smoby og BERG. Du kan i øvrigt også altid være sikker på at finde den billigste pedalbil hos os, da vi altid giver prisgaranti online.

Og du? Husk lige hjelmen!