Little Tikes

Her er det sjoveste og skønneste udvalg af udelegetøj, som inspirerer til leg, konkurrence, sjov og fantasi!  

Little Tikes er kendte for deres både fantastiske og praktiske udelegetøj som f.eks. legehuse, rutsjebaner, gynger og sandkasser. Lad dit barn komme ud i sommeren og have det sjovt, alene eller med vennerne, eller se hvad der også findes af indendørslegetøj til de regnvåde dage.

Little Tikes legetøj inspirerer til aktivitet og leg og lærer samtidigt børnene glæden ved bevægelse og ved at lege sammen.

 

 

20 resultater.

Supersejt og praktisk legetøj fra Little Tikes

De fleste børn er fantastiske til at lave en leg ud af alt, også uden legetøj, hvilket forældre verden over nok har noteret sig. Det kræver bare en pind eller en snor, så er legen godt i gang. Men når det så er sagt, så er det ikke svært at forestille sig, at børnene vil strømme til, når et rigtigt, designet udendørs legetøj kommer på banen.

Little Tikes producerer masser af skønt udendørs legetøj, som børnene elsker. De laver smarte og originale legehuse, flotte rutsjebaner og legetårne samt mange andre typer af legetøj, som giver børnene mulighed for at få afløb for fantasi og energi. Little Tikes har også masser af babylegetøj og musikinstrumenter til de mindste.

Massevis af Little Tikes på Jollyroom

Her i butikken har vi sørget for at have et stort udvalg af Little Tikes udendørs legetøj, ganske enkelt fordi vi synes, at børnene fortjener det! Her finder du både de sjove legehuse, rutsjebaner, sandkasser og gyngeheste i alverdens fantasifulde designs. Derudover har vi alt det andet Little Tikes legetøj, der inkluderer alt fra sand- og vandborde, legetøjsbiler, babylegetøj i lange baner, picnicborde, sportstilbehør og boldhav. Bare dyk ned og tag et kig!